«Κυκλοφόρησε» το βίντεο από το ασυγκράτητο ζευγάρι που κάνει σεξ μέσα σε πιτσαρία!

«Κυκλοφόρησε» το βίντεο από το ασυγκράτητο ζευγάρι που κάνει σεξ μέσα σε πιτσαρία!

«Εκμεταλλεύτηκαν» τον ψηλό πάγκο και έκαναν σεξ, ενώ πίσω από τον πάγκο ο υπάλληλος ετοίμαζε τις πίτσες τους

«Κυκλοφόρησε» το βίντεο από το ασυγκράτητο ζευγάρι που κάνει σεξ μέσα σε πιτσαρία!
Πραγματικά ασυγκράτητο ήταν ένα ζευγάρι σε πιτσαρία στην Αγγλία, αφού έκαναν σεξ μέσα στο κατάστημα όση ώρα περίμεναν να ετοιμαστεί η παραγγελία τους, δίπλα μάλιστα στους υπαλλήλους που εργάζονταν κανονικά! 

Η 29χρονη Ντανιέλα Χιρστ και ο 31χρονος Κρεγκ Σμιθ όμως ήταν... άτυχοι, καθώς μπορεί ο ψηλός πάγκος να τους βοήθησε να μην γίνουν αντιληπτοί από τους εργαζόμενους, η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος όμως κατέγραψε τα πάντα σε... πρώτο πλάνο! 

Έτσι οι δυο τους δεν γλίτωσαν την καταγγελία και πλέον θα πρέπει να παρουσιαστούν στο δικαστήριο και να απολογηθούν για την πράξη τους. 

Κλείσιμο
Το επίμαχο υλικό τους δείχνει να «προσομοιάζουν» την σεξουαλική πράξη, ενώ στην συνέχεια η κοπέλα κάνει στοματικό σεξ στον φίλο της, κρυμμένη πίσω από τον πάγκο, ενώ από την άλλη πλευρά ο υπάλληλος ετοιμάζει τις πίτσες τους! 

Ο Κρεγκ Σμιθ, εξηγώντας στην εφημερίδα Sun, τι συνέβη, λέει: «Αφού παραγγείλαμε τις πίτσες, αρχίσαμε να μιλάμε για όλα τα μέρη που είχαμε κάνει σεξ μεταξύ μας μέχρι τότε. Τα κορυφαία πέντε ήταν ένα λεωφορείο, ένα βανάκι, ένα ξενοδοχείο, μια πισίνα και ένα γήπεδο. Ε, θελήσαμε να δούμε αν μπορούμε να τα ξεπεράσουμε»! 

Η κοπέλα μάλιστα συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ ανοιχτόμυαλη για το σεξ σε δημόσια μέρη, λατρεύω τον κίνδυνο ότι μπορεί να σε πιάσουν. Αλλά προφανώς, δεν περίμενα ότι θα μας έπιαναν με αυτόν τον τρόπο και θα καταλήγαμε σε ολόκληρο το διαδίκτυο»...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης