Βίντεο: Η Μπριζίτ Μακρόν απαντά για την Ελλάδα - Τι της άρεσε περισσότερο;

Βίντεο: Η Μπριζίτ Μακρόν απαντά για την Ελλάδα - Τι της άρεσε περισσότερο;

Η Πνύκα, ο Παρθενώνας, η Πλάκα αλλά και οι ιδιαιτέρως θερμοί Έλληνες, εντυπωσίασαν την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας

Βίντεο: Η Μπριζίτ Μακρόν απαντά για την Ελλάδα - Τι της άρεσε περισσότερο;
Στην Νέα Υόρκη, όπου βρίσκονται με αφορμή τις εργασίες στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, συνάντησε η ελληνοαμερικανική ιστοσελίδα greekreporter.com τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και την σύζυγό του Μπριζίτ. 

Εκεί, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για το πρόσφατο ταξίδι της στην χώρα μας, δηλώνοντας πως αυτό που την εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η Πνύκα, ο Παρθενώνας, αλλά και η Πλάκα, όπου απόλαυσε μια βόλτα στα παραδοσιακά σοκάκια.

Εκείνο όπως που πραγματικά «κέρδισε» την Γαλλίδα, όπως ανέφερε η ίδια, ήταν οι «ιδιαιτέρως θερμοί» Έλληνες. Μάλιστα, σε παρατήρηση του δημοσιογράφου πως οι Έλληνες την αγάπησαν, εκείνη απάντησε με ενθουσιασμό: «Τους αγάπησα κι εγώ»!

Κλείσιμο
Η Μπριζίτ Μακρόν δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις ουσιαστικά και καθόλου τυπικά, αν και όπως φάνηκε δεν είχε ιδιαίτερη άνεση με τα αγγλικά της και προτίμησε να δίνει τις απαντήσεις της στα γαλλικά, αποδεχόμενη την βοήθεια των συνεργατών της για την μετάφραση.

Ανάλογη, αν και πολύ πιο τυπική, ήταν και η απάντηση του Γάλλου προέδρου, που είχε μόνο καλά λόγια να πει για την χώρα μας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης