Αποσύρθηκε η διαφήμιση φροντιστηρίου με τα αγγλικά της Μελάνια Τραμπ

Αποσύρθηκε η διαφήμιση φροντιστηρίου με τα αγγλικά της Μελάνια Τραμπ

Η εκπρόσωπος του φροντιστηρίου από την πλευρά εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός ότι η καμπάνια παρεξηγήθηκε ως κάτι που ήθελε να χλευάσει τη σύζυγό του προέδρου των ΗΠΑ

Αποσύρθηκε η διαφήμιση φροντιστηρίου με τα αγγλικά της Μελάνια Τραμπ
Άδοξο τέλος είχε η καμπάνια φροντιστηρίου αγγλικών στην Κροατία που χρησιμοποίησε ως κεντρικό πρόσωπο τη Μελάνια Τραμπ
.

Ο δικηγόρος της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ απείλησε με μηνύσεις και αγωγές τους υπευθύνους, οι οποίοι υποχώρησαν στο ενδεχόμενο να ξεκινήσουν μια δικαστική διαμάχη με τη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ.

Κλείσιμο
Αποτέλεσμα ήταν να κατέβουν όλες οι γιγαντοαφίσες που εμφανίστηκαν στο Ζάγκρεμπ με το πρόσωπο της Μελάνια Τραμπ και το μήνυμα «φανταστείτε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε με λίγα αγγλικά».

«Είμαι ικανοποιημένη με το γεγονός ότι η σχολή αυτή παραδέχθηκε ότι παραβίασε το νόμο και ότι είναι έτοιμοι να κατεβάσουν τις γιγαντοαφίσες και τις διαφημίσεις στο Facebook» δήλωσε η δικηγόρος Νατάσα Πιρτς-Μούσαρ αφήνοντας πάντως ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν νομικές κινήσεις κατά του φροντιστηρίου.

Η Μελάνια Τραμπ έχει προσλάβει τη συγκεκριμένη δικηγόρο καθώς στη Σλοβενία είναι πολλές οι διαφημίσεις που χρησιμοποιούν το πρόσωπό της σε προϊόντα όπως τούρτες, εσώρουχα και τουριστικά πακέτα.

Η εκπρόσωπος του φροντιστηρίου από την πλευρά εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός ότι η καμπάνια παρεξηγήθηκε ως κάτι που ήθελε να χλευάσει τη σύζυγό του προέδρου των ΗΠΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης