Οι παντόφλες της οργής: Δείτε γιατί εξοργίστηκε 81χρονος με την Amazon!

Οι παντόφλες της οργής: Δείτε γιατί εξοργίστηκε 81χρονος με την Amazon!

Η σόλα που δεν έδειξε η Amazon στο διαδίκτυο έκρυβε... εκπλήξεις για τον συνταξιούχο μηχανικό

Οι παντόφλες της οργής: Δείτε γιατί εξοργίστηκε 81χρονος με την Amazon!
Σοκαρισμένος άνοιξε το κουτί με τις καινούριες του παντόφλες όταν αντίκρυσε ότι οι σόλες τους έχουν παντού... σβάστικες!

Ο 81χρονος, Sam Purdie, από τη Βρετανία πλήρωσε 15 λίρες για να αγοράσει ένα ζευγάρι παντόφλες από την Amazon, οι οποίες έδειχναν αξιοπρεπέστατες στη φωτογραφία που είχε αναρτηθεί online. 
 
Όμως, όταν ο συνταξιούχος άνοιξε το πακέτο τρομοκρατήθηκε, επειδή όπως είπε το σύμβολο των Ναζί ήταν το αποτύπωμα όλης της σόλας. Έτσι,  ξεκίνησε «εκστρατεία» προκειμένου να προειδοποιήσει και άλλους πελάτες της Amazon, ωστόσο η κριτική του για τις παντόφλες της φίρμας Jo & Joe έπεσε θύμα... λογοκρισίας. 

Κλείσιμο
«Παρήγγειλα ένα ζευγάρι παντόφλες που με την πρώτη ματιά έδειχναν μία χαρά, αλλά όταν τις πήρα στα χέρια μου είδα ότι η σόλα τους ήταν γεμάτη σβάστικες. Μπορείται να το δείτε κι εσείς. Έδειχναν πολύ ωραίες στην Amazon, αλλά φυσικά ήταν πολύ προσεκτικοί και δεν έδειξαν τη σόλα. Είμαι τακτικός πελάτης της Amazon και συνήθως ζητούν από τους τακτικούς πελάτες να γράψουν μία κριτική για τα προϊόντα όπως και έκανα», είπε ο Sam. 

«Έγραψα λοιπόν ότι δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένος με της παντόφλες μου που έφεραν το σύμβολο και δεν ήθελα φυσικά να τις φορέσω. Δεν είμαι Εβραίος, αλλά είμαι αρκετά μεγάλος σε ηλικία για να μου ξυπνούν δυσάρεστες μνήμες οι σβάστικες», πρόσθεσε. 

 Ο 81χρονος είπε ότι η Amazon απάντησε αμέσως στο σχόλιό του, λέγοντας ότι έγινε καταχρηστικός και ότι δεν θα τού επιτρεπόταν να γράψει ξανά κριτική.

«Μου απάντησαν λέγοντας ότι η κριτική μου ήταν καταχρηστική. Αλλά αν είναι μία αυτοματοποιημένη απάντηση, θεωρώ ότι η χρήση της λέξης σβάστικα ήταν αυτή που τούς ενόχλησε», σημείωσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης