Τραγικό: «Καθόταν» νεκρός επί οκτώ μήνες στο φορτηγό του!

Τραγικό: «Καθόταν» νεκρός επί οκτώ μήνες στο φορτηγό του!

Ένας 53χρονος πέθανε μέσα στο φορτηγό του στο πολυσύχναστο πάρκινγκ του αεροδρομίου του Κάνσας Σίτι στις Ηνωμένες Πολιτείες και κανείς δεν το παρατήρησε, παρά μόνο μετά από οκτώ μήνες... 

Τραγικό: «Καθόταν» νεκρός επί οκτώ μήνες στο φορτηγό του!
Ένας 53χρονος άνδρας από το Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών, που αγνοούνταν εδώ και οκτώ μήνες, βρέθηκε νεκρός την περασμένη Τρίτη στο φορτηγό του στο πολυσύχναστο πάρκινγκ του αεροδρομίου του Κάνσας Σίτι.

Η οικογένεια του Ράντι Πότερ (Randy Potter) πιστεύει ότι ο άντρας πέθανε, λίγο αφότου έφυγε από το σπίτι του στην πόλη Lenexa στις 17 Ιανουαρίου. Η αστυνομία του Κάνσας Σίτυ βρήκε το πτώμα του την περασμένη Τρίτη, όταν ειδοποιήθηκε για μια άσχημη μυρωδιά που αναδυόταν από ένα άσπρο φορτηγό Dodge Ram του 2014, στο διεθνές αεροδρόμιο του Κάνσας Σίτυ.

Το σώμα του Πότερ, το οποίο βρέθηκε στο κάθισμα του οδηγού, είχε τόσο πολύ αποσυντεθεί που οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν αρχικά να καθορίσουν το φύλο ή τη φυλή, αλλά αργότερα αναγνωρίστηκε, συμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Kansas City Star», η οποία προσθέτει ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτοκτόνησε. 

Κλείσιμο
«Πώς είναι δυνατόν, στην Αμερική;» είπε η σύζυγος του Πότερ, Καρολίνα στην εφημερίδα. «Ένα φορτηγό καθόταν εκεί για οκτώ μήνες; Ο άντρας μου θα μπορούσε να είχε βρεθεί νωρίτερα, αν όλοι είχαν κάνει τη δουλειά τους».

Το φορτηγό του Πότερ ήταν σταθμευμένο στο δρόμο μπροστά από τον τερματικό σταθμό Β του αεροδρομίου, όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να σταθμεύσουν, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροχρόνια. 

Η Καρολίνα Πότερ ζητά πλέον απαντήσεις σχετικά με το πώς το πτώμα του συζύγου της, καθόταν σε έναν πολυσύχναστο χώρο στάθμευσης και προσέλαβε δικηγόρο για να διερευνήσει ακριβώς τι πήγε στραβά.

Η κόρη του Πότερ, Νικόλ, δήλωσε ότι είναι αποκρουστικό το ότι το πτώμα του πατέρα της ήταν στο φορτηγό του, στο αεροδρόμιο για τόσο πολύ καιρό.

Εκπρόσωπος του Κάνσας Σίτι δήλωσε ότι οι αρχές συνεργάζονται τώρα με την εταιρεία διαχείρησης των χώρων στάθμευσης του αερολιμένα, η οποία διαθέτει 25.000 θέσεις στάθμευσης, για να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης