Μακελειό στις ΗΠΑ από σύγκρουση λεωφορείων: Τρεις νεκροί και 16 τραυματίες

Μακελειό στις ΗΠΑ από σύγκρουση λεωφορείων: Τρεις νεκροί και 16 τραυματίες

Τα λεωφορεία έπεσαν σε μαγαζιά γεμάτα κόσμο - Από τους τρεις νεκρούς, ο ένας ήταν πεζός - Πολλοί τραυματίες περίμεναν για καφέ ή για πρωινό

Μακελειό στις ΗΠΑ από σύγκρουση λεωφορείων: Τρεις νεκροί και 16 τραυματίες
Ένα από τα σοβαρότερα τροχαία δυστυχήματα των τελευταίων μηνών σημειώθηκε τη Δευτέρα στο Κουίνς των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν από σύγκρουση λεωφορείων τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 16 τραυματίστηκαν.

Η σύγκρουση των λεωφορείων καταγράφηκε στις 6:20 το πρωί (τοπική ώρα), στη διασταύρωση των οδών Northern Boulevard και Main Street. Πολλά άτομα ήταν εγκλωβισμένα μέσα στα μεγάλα οχήματα. Η Πυροσβεστική που έσπευσε αμέσως στο σημείο αναγκάστηκε να κόψει τις λαμαρίνες και να στήσει ολόκληρη επιχείρηση για τη διάσωση των επιβατών, πολλοί εκ των οποίων ήταν σοβαρά τραυματισμένοι.

Το τουριστικό λεωφορείο προσέκρουσε σε λεωφορείο της γραμμής, παρεκτράπη της πορείας του και σταμάτησε στην είσοδο του καταστήματος Kennedy Pizza & Chicken. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, το τουριστικό λεωφορείο είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προκαλώντας το σοβαρότατο αυτό δυστύχημα.
Κλείσιμο

Από τους τρεις νεκρούς, οι δύο ήταν επιβάτες των λεωφορείων και κατέληξαν κατά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο. Ο τρίτος, ωστόσο, ήταν πεζός και άφησε την τελευταία του πνοή επί τόπου.

Ανάμεσα στους 16 τραυματίες ήταν και άτομα που είχαν σταματήσει για καφέ ή για πρωινό.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης