Βρέθηκε το πτώμα του δημοσιογράφου που σκότωσαν οι κροκόδειλοι στην Σρι Λάνκα

Βρέθηκε το πτώμα του δημοσιογράφου που σκότωσαν οι κροκόδειλοι στην Σρι Λάνκα

Είχε έξι - επτά τραύματα στο δεξί του πόδι και ήταν κολλημένο στον λασπώδη βυθό - Ο 24χρονος Πολ Μακλίν από την Βρετανία εργαζόταν για τους Financial Times και βρισκόταν σε διακοπές

Βρέθηκε το πτώμα του δημοσιογράφου που σκότωσαν οι κροκόδειλοι στην Σρι Λάνκα
Η αστυνομία της Σρι Λάνκα ανακοίνωσε ότι εντόπισε το πτώμα του 24χρονου βρετανού δημοσιογράφου Πολ Μακλίν, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έπεσε θύμα επίθεσης κροκοδείλων. 

Δύτες που αναζητούσαν τι συνέβη στον Μακλίν από την ώρα που εξαφανίστηκε εντόπισαν το πτώμα του στην λίμνη που είχε θεαθεί για τελευταία φορά. «Υπήρχαν έξι - επτά τραύματα στο δεξί του πόδι», είπε ένας αξιωματούχος στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και πρόσθεσε: «Το πτώμα ήταν κολλημένο στον λασπώδη βυθό, περίπου στο ίδιο σημείο που τον είχαν δει τελευταία φορά οι φίλοι του». 

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, οι αρχές πιστεύουν ότι ο θάνατος του 24χρονου άντρα προήλθε από τους κροκόδειλους, που πιθανότατα τον άρπαξαν και τον τράβηξαν μέσα στο νερό. Ο Μακλίν βρισκόταν στην Σρι Λάνκα για διακοπές και βρισκόταν στην παραλία με την παρέα του, όταν απομακρύνθηκε αναζητώντας τουαλέτα, όταν βρέθηκε σε μια λίμνη όπου ζουν κροκόδειλοι. 

Οι επιθέσεις κροκοδείλων είναι σπάνιες στην Σρι Λάνκα, όμως νωρίτερα τον Σεπτέμβριο φέτος καταγράφηκε ένα περιστατικό κατά το οποίο κροκόδειλος τραυμάτισε πολύ σοβαρά έναν άγριο ελέφαντα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης