Ιβάνκα Τραμπ: Είναι μη ρεαλιστικό να πιστεύετε ότι επηρεάζω τον πατέρα μου

Ιβάνκα Τραμπ: Είναι μη ρεαλιστικό να πιστεύετε ότι επηρεάζω τον πατέρα μου

Η «πρώτη κόρη» του Λευκού Οίκου αρνείται τον ρόλο της «σιδηράς κυρίας» και δηλώνει ότι βασικό της μέλημα είναι «να επιλέγω το δίκαιο»

Ιβάνκα Τραμπ: Είναι μη ρεαλιστικό να πιστεύετε ότι επηρεάζω τον πατέρα μου
Να βάλει ένα τέρμα στις φήμες που τη θέλουν σχεδόν να συναποφασίζει με τον πατέρα της Ντόναλντ Τραμπ
, επιχειρεί η κόρη του Αμερικανού προέδρου και σύμβουλός του, Ιβάνκα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι μη ρεαλιστικό να πιστεύετε ότι επηρεάζω τον πατέρα μου στις αποφάσεις του».

Η «σιδηρά κυρία» του Λευκού Οίκου περιγράφει μία διαφορετική σχέση με τον πατέρα της, από εκείνη που έχει αναπτυχθεί στην πλειοψηφία των αμερικανικών -και όχι μόνο- ΜΜΕ. Σε συνέντευξή της στους Financials Times, η Ιβάνκα δεν αποδέχεται τις αναφορές που τη θέλουν να αποτελεί το ισχυρό μέτωπο δίπλα στον Αμερικανό πρόεδρο, παρ' ότι, τους τελευταίους ιδιαίτερα μήνες, έχουν δημοσιευτεί πολλά ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία η ίδια κατάφερε να στρέψει τις αποφάσεις του πατέρα της προς τη μίη ή την άλλη κατεύθυνση.

Κλείσιμο
Ένα παράδειγμα που χρησιμοποιήθηκε αφορούσε το κλίμα. Η Ιβάνκα προσπαθούσε για μεγάλο διάστημα να ανατρέψει τις αποφάσεις του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ωστόσο επέμεινε, καθώς πίστευε ότι η προηγούμενη συμφωνία θα προκαλούσε μεγάλα προβλήματα στην εσωτερική οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών
, προς όφελος άλλων ανταγωνιστικών χωρών.

Κλείνοντας τη συνέντευξή της, η Ιβάνκα Τραμπ είπε πως το μόνο που προσπαθεί, είναι να επιλέγει το δίκαιο και να αποτυπώνει την άποψή της με σωστό τρόπο, όταν της δίνεται η ευκαιρία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης