Πρίγκιπας Γεώργιος: Δύο φορές μέσα σε 24 ώρες προσπάθησε 40χρονη να εισβάλει στο σχολείο του

Πρίγκιπας Γεώργιος: Δύο φορές μέσα σε 24 ώρες προσπάθησε 40χρονη να εισβάλει στο σχολείο του

Με τη συνοδεία δύο αυτοκινήτων, αλλά χωρίς τους γονείς του, πήγε σήμερα στο σχολείο ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος

Πρίγκιπας Γεώργιος: Δύο φορές μέσα σε 24 ώρες προσπάθησε 40χρονη να εισβάλει στο σχολείο του
Δεν άρχισε καλά η σχολική χρονιά για τον 4χρονο γιο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Μόλις την περασμένη Πέμπτη ο τρίτος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας με σκυμμένο το κεφάλι και κρατώντας σφιχτά το χέρι του πατέρα του πέρασε τις πύλες του ιδιωτικού σχολείου Thomas' στο Μπάτερσι του νοτιοδυτικού Λονδίνου.

Όμως, χθες το απόγευμα η αστυνομία συνέλαβε μια 40χρονη που προσπάθησε να εισβάλει στο σχολείο του δισεγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ. Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η γυναίκα προσπάθησε δύο φορές μέσα σε 24 ώρες να μπει στον χώρο του σχολείου. Την πρώτη φορά η γυναίκα προσποιήθηκε την επισκέπτρια, αλλά έφυγε όταν κάποιοι δάσκαλοι την πρόσεξαν και της έκαναν ερωτήσεις για τον σκοπό της επίσκεψής της.

Η ανάκριση έδειξε πως η γυναίκα είναι «stalker», που έχει εμμονή με την βασιλική οικογένεια. Πάντως, ο μικρός πρίγκιπας, που σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν ήταν στο σχολείο την ώρα που η άγνωστη προσπάθησε να εισβάλει στον χώρο, πήγε σήμερα κανονικά στο μάθημα με την συνοδεία δύο αυτοκινήτων της ασφάλειάς του, αλλά χωρίς τους γονείς του.

Κλείσιμο
Ο πρίγκιπας Γεώργιος έφθασε στο σχολείο με ένα μαύρο Range Rover που το οδηγούσε ένας άνδρας και συνοδός του ήταν μια άγνωστη γυναίκα. Ακολουθούσε ένα ακόμα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε αστυνομικός.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης