Τρόμος σε λύκειο στην Ουάσιγκτον: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς

Τρόμος σε λύκειο στην Ουάσιγκτον: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς

Μαθητής «χαμηλών τόνων» ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη - Εκκενώθηκαν όλα τα σχολεία στην ευρύτερη περιοχή για προληπτικούς λόγους

Τρόμος σε λύκειο στην Ουάσιγκτον: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς
Συναγερμός από πυροβολισμούς σε High School στην Ουάσιγκτον σήμανε την Τετάρτη το πρωί (τοπική ώρα), με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και να αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας ολόκληρη περιοχή.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, ένοπλος εισέβαλε και άνοιξε πυρ στις εγκαταστάσεις του Freeman High School στο Ρόκφορντ της περιοχής Spokane, σκοτώνοντας ένα άτομο και τραυματίζοντας άλλα τρία. Φωτογραφές δείχνουν τους νεαρούς μαθητές έντρομους να κρύβονται κάτω από τα θρανία τους, περιμένοντας την επέμβαση των αστυνομικών.

Κλείσιμο


Τα θύματα εντοπίστηκαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες άνοιξε πυρ ο ένοπλος άνδρας.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο και η κατάστασή τους κρίνεται σταθερή, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του νοσοκομείου Νικόλ Στιούαρντ.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των αμερικανικών αρχών, εκκενώθηκαν και έκλεισαν όλα τα σχολεία της περιοχής, για λόγους ασφαλείας.

Η αστυνομία οργάνωσε μεγάλη επιχείρηση και αφού εντόπισε τον δράστη, προχώρησε στη σύλληψή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μαθητή, ο οποίος χαρακτηριζόταν για το χαμηλό του προφίλ. Η αστυνομία δεν αποκλείει την πιθανότητα να πρόκειται για εκδικητική πράξη λόγω μπούλινγκ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης