Κρυμμένος στο κελάρι του επιβίωσε από τον τυφώνα Ίρμα ο Ρίτσαρντ Μπράνσον

Κρυμμένος στο κελάρι του επιβίωσε από τον τυφώνα Ίρμα ο Ρίτσαρντ Μπράνσον

Τεράστιες οι καταστροφές στο νησί - Μη κατοικήσιμο το κεντρικό κτήριο - Ο μεγιστάνας και το προσωπικό του είναι καλά στην υγεία τους

Κρυμμένος στο κελάρι του επιβίωσε από τον τυφώνα Ίρμα ο Ρίτσαρντ Μπράνσον
Κρυμμένος στο κελάρι για τα κρασιά της υπερπολυτελούς βίλας του επιβίωσε από τον τυφώνα Ίρμα ο πολυεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον, που είχε ξεκαθαρίσει πως θα έμενε στο ιδιωτικό του νησί
στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, μαζί με το προσωπικό που εργάζεται γι' αυτόν.

Ο τυφώνας πέρασε από το Νησί Νέκερ, αφήνοντας πίσω του πάρα πολύ μεγάλες καταστροφές σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, όμως όλοι οι εργαζόμενοι του Μπράνσον και φυσικά ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της Virgin είναι καλά στην υγεία τους. 

Κλείσιμο
Ο γιος του Σαμ ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση στο Νέκερ, δηλώνοντας πως ο πατέρας του είναι καλά, αλλά πολύ στεναχωρημένος για τις καταστροφές στο νησί. 



«Λυπάμαι που σας λέω πως τα περισσότερα κτήρια καταστράφηκαν και το κυρίως συγκρότημα του Νέκερ δεν μπορεί πλέον να κατοικηθεί», έγραψε ο Σαμ Μπράνσον.

«Δεν υπάρχει δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, ρεύμα ή κάλυψη wifi στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, ενώ η πρωτεύουσα Ρόουντ Τάουν έχει πλημμυρίσει και έχουν αποκοπεί πολλές σκεπές», συμπλήρωσε στο προφίλ του. 

Ο «επίγειος παράδεισος» του Ρίτσαρντ Μπράνσον πριν το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Ίρμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης