Από μικρός φαινόταν: Σε ηλικία 15 ετών ο Κιμ Γιονγκ Ουν έλουσε με ύβρεις την κοπέλα του για ένα τσιγάρο

Από μικρός φαινόταν: Σε ηλικία 15 ετών ο Κιμ Γιονγκ Ουν έλουσε με ύβρεις την κοπέλα του για ένα τσιγάρο

Από την ηλικία των 15 ετών ο «ελέω θεού» ηγέτης της Βόρειας Κορέας είχε δώσει δείγματα του αυταρχικού και ευέξαπτου χαρακτήρα του στην τότε κοπέλα του

Από μικρός φαινόταν: Σε ηλικία 15 ετών ο Κιμ Γιονγκ Ουν έλουσε με ύβρεις την κοπέλα του για ένα τσιγάρο
Τον απότομο και απρόβλεπτο χαρακτήρα του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, που με τις συνεχείς δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων και το πυρηνικό του οπλοστάσιο, απειλεί ολόκληρο τον πλανήτη, αποκάλυψε μια κοπέλα που διατηρούσε μαζί του σχέση όταν εκείνος ήταν μόλις 15 ετών.

Ο Ναμ Σουνγκ Γουκ, πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Εθνικής Στρατηγικής για την Εθνική Ασφάλεια (INSS) στη Σεούλ, βασιζόμενος στην μαρτυρία μιας κοπέλας που διατηρεί την ανωνυμία της, δήλωσε την Τετάρτη στη γενική συνέλευση του κόμματος «Εμπρός για την Ελευθερία» ότι ήταν φανερό από την νεαρή ακόμα ηλικία του Κιμ Γιονγκ Ουν πως η διαπραγμάτευση μαζί του δεν ήταν εύκολο πράγμα.


Κλείσιμο

Ο καθηγητής για θέματα ασφαλείας Ναμ Σουνγκ Γουκ παρουσίασε στο συνέδριο τα ευρήματα της μελέτης του για την προσωπικότητα του ηγέτη της Βόρειας Κορέας και ανέφερε: «Καθώς ο Κιμ κάπνιζε σε νεαρή ηλικία, η κοπέλα του τον συμβούλευσε να το σταματήσει. Αλλά αυτός εξερράγη και της μίλησε με αισχρή γλώσσα που την σόκαρε πολύ».

Ο Ναμ αποκάλυψε πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν και η κοπέλα του μιλούσαν εκείνη την περίοδο στο τηλέφωνο καθώς αυτός είχε μεταβεί στη Βέρνη της Ελβετίας για σπουδές. Όταν ο καθηγητής πληροφορήθηκε το συγκεκριμένο συμβάν, πριν ο Κιμ Γιονγκ Ουν αναλάβει τα ηνία της χώρας του, αμέσως, όπως ο ίδιος δήλωσε, σκέφθηκε ότι τα πράγματα θα είναι περίπλοκα «όταν ο Κιμ γίνει βασιλιάς του κράτους».

Ο 33χρονος ηγέτης του απομονωμένου κράτους είναι παντρεμένος με την Ρι Σολ Γιου αλλά πριν τον γάμο του διατηρούσε σχέση με την Χιον Σονγκ Βολ, ποπ σταρ, την οποία είχε γνωρίσει όταν ακόμα οι δυο τους ήταν έφηβοι. Πάντως, ο Ναμ δεν αποκάλυψε αν η γυναίκα που μίλησε για τον «τραχύ» χαρακτήρα του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι αυτή ή κάποια άλλη. 

Σύμφωνα με τον Ναμ, ο οποίος είχε στείλει στη Βέρνη μια ομάδα από την think tank στην οποία είναι επικεφαλής να παρακολουθεί τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είναι να  «εξαλειφθεί».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης