Βίντεο: Γουίλιαμ, Χάρι και Κέιτ στον κήπο που δημιουργήθηκε εις μνήμην της Νταϊάνα

Βίντεο: Γουίλιαμ, Χάρι και Κέιτ στον κήπο που δημιουργήθηκε εις μνήμην της Νταϊάνα

Απέτισαν φόρο τιμής στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα, την παραμονή της επετείου του θανάτου της - Ο «Λευκός Κήπος» περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα της λουλούδια

Βίντεο: Γουίλιαμ, Χάρι και Κέιτ στον κήπο που δημιουργήθηκε εις μνήμην της Νταϊάνα
Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι συνοδευόμενοι από την Κέιτ επισκέφθηκαν σήμερα τον κήπο στο παλάτι του Κένσινγκτον που δημιουργήθηκε εις μνήμην της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα και περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα της λουλούδια.

Οι δύο γιοι της πολυαγαπημένης πριγκίπισσας, η οποία έφυγε από τη ζωή σε αυτοκινητιστικό πριν από 20 χρονια, στις 31 Αυγούστου 1997, ξεναγήθηκαν στον κήπο την παραμονή της επετείου του θανάτου της, χωρίς να τους αποθαρρύνει ο βροχερός καιρός.

Στον κήπο έχουν φυτευτεί λευκά τριαντάφυλλα Αγγλίας και μη-με-λησμόνει, ενώ ο χώρος έχει ονομαστεί Λευκός Κήπος προς τιμήν της.

Ο επικεφαλής κηπουρός του παλατιού και ένας κηπουρός που γνώριζαν την Νταϊάνα από τις συχνές επισκέψεις της στο σημείο αυτό, που ονομαζόταν προηγουμένως "Βυθισμένος" Κήπος, εξήγησαν τη διάταξη των λουλουδιών και έδειξαν στα παιδιά της μερικά από τα αγαπημένα της φυτά.

Κλείσιμο
Δύο δεκαετίες μετά τον θάνατό της, η Νταϊάνα απασχολεί ξανά τα πρωτοσέλιδα των ειδήσεων, καθώς νέες αποκαλύψεις για τη ζωή της και μια σειρά από ντοκιμαντέρ για την τηλεόραση έχουν εμφανιστεί επί τη ευκαιρία της επετείου του θανάτου της.

Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι συνεισέφεραν σε μερικά από τα ντοκιμαντέρ που τιμούν τη μνήμη της αλλά γενικά κρατούν χαμηλότερους τόνους για την περίσταση απ΄ό,τι άλλες χρονιές.



Αύριο θα τιμήσουν την επέτειο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στη συνέχεια, ο Δουκάς και η Δούκισα του Κέμπριτζ και ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκαν τις πύλες του παλατιού, όπου οι φίλοι της Νταϊάνα, έχουν ήδη αρχίσει να αφήνουν λουλούδια, αφιερώματα και εικόνες για να τιμήσουν τη μνήμη της.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης