Βίντεο: Οι τελευταίες στιγμές πριν τη δολοφονία του Τούρκου παρουσιαστή

Βίντεο: Οι τελευταίες στιγμές πριν τη δολοφονία του Τούρκου παρουσιαστή

Ο Βατάν Σασμάζ μπαίνει ανυποψίαστος στο δωμάτιο που βρίσκεται η Φιλίζ Ακέρ - Λίγο αργότερα η 55χρονη θα τον δολοφονήσει πισώπλατα με τέσσερις σφαίρες πριν να αυτοκτονήσει η ίδια

Βίντεο: Οι τελευταίες στιγμές πριν τη δολοφονία του Τούρκου παρουσιαστή
Τις τελευταίες στιγμές του Βατάν Σασμάζ, του Τούρκου παρουσιαστή που έπεσε νεκρός από τα πυρά της πρώην ερωμένης του σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κωνσταντινούπολη
κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο φαίνεται ο 43χρονος Σασμάζ να μπαίνει στο ξενοδοχείο Conrad φορώντας ένα κόκκινο πουκάμισο και γυαλιά ηλίου.

Κλείσιμο
Στο επόμενο πλάνο φαίνεται η δολοφόνος του, η 55χρονη Φιλίζ Ακέρ να μπαίνει στο δωμάτιο προκειμένου να στήσει καρτέρι θανάτου στον Σασμάζ.

Ανυποψίαστος ο ίδιος, όπως φαίνεται στα επόμενα καρέ, μπαίνει στο δωμάτιο στο οποίο θα βρει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τραγικό θάνατο.

Το βίντεο διάρκειας 70 δευτερολέπτων κλείνει με αστυνομικούς και άνδρες ασφαλείας του ξενοδοχείου να βρίσκονται έξω από το δωμάτιο και να συζητούν για το έγκλημα που έχει αναστατώσει την τουρκική κοινή γνώμη.



Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, Σασμάζ και Ικέρ ήταν ζευγάρι το 2009 αλλά χώρισαν. Το 2015 ο Σασμάζ παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα. 

Η αστυνομία αποκάλυψε ότι η Φιλίζ Ακέρ πυροβόλησε τέσσερις φορές τον Σασμάζ, προτού αυτοκτονήσει στο ίδιο δωμάτιο.

Σύμφωνα με μάρτυρες, η 55χρονη δράστης δέχθηκε ένα τηλεφώνημα ενώ έτρωγε με την ανιψιά της στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και αμέσως κατευθύνθηκε προς το δωμάτιό της. 

Η ανιψιά της δήλωσε στην αστυνομία ότι η Ικέρ λίγο πριν ανέβει στο δωμάτιο ήταν πολύ φορτισμένη γι' αυτό και εκείνη λίγο μετά ενημέρωσε τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου ότι δεν μπορεί να την εντοπίσει. Αρχικά φοβήθηκε ότι η θεία της είχε αυτοκτονήσει αλλά τελικά η αλήθεια ήταν ακόμα πιο σκληρή. Οπως δήλωσε η ανιψιά: «Ο Βατάν δεν φταίει σε τίποτε, η θεία μου ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Συνέχεια μου έλεγε ότι ο Βατάν θα χωρίσει τη γυναίκα του και θα την παντρευτεί».

Από τις σφαίρες, φαίνεται ότι η Ακέρ πυροβόλησε τον παρουσιαστή, την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να βγει από το δωμάτιο. Μετά η ίδια κάθισε στο κρεβάτι και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. 

Πηγές από τον κύκλο της αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε ψυχολογικά προβλήματα και δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον παρουσιαστή. Μάλιστα απειλούσε ότι θα του σκοτώσει την σύζυγο. Η Ακέρ είχε φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια πριν από δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης