Λήξη συναγερμού στον Λευκό Οίκο: Προηγήθηκε έλεγχος σε ύποπτο δέμα

Λήξη συναγερμού στον Λευκό Οίκο: Προηγήθηκε έλεγχος σε ύποπτο δέμα

Έχει αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας το σημείο και έχουν μεταφερθεί οι δημοσιογράφοι και οι υπάλληλοι

Λήξη συναγερμού στον Λευκό Οίκο: Προηγήθηκε έλεγχος σε ύποπτο δέμα
Στον αποκλεισμό ενός μέρους των εγκαταστάσεων του Λευκού Οίκου προχώρησε η αμερικανική μυστική υπηρεσία, λόγω ενός ύποπτου δέματος που εντοπίστηκε κοντά σε μία από τις εισόδους.

Αμέσως μόλις εντοπίστηκε, δόθηκε εντολή να αποκλειστεί η διέλευση στο σημείο και να καταφτάσουν οι ειδικές δυνάμεις για τον έλεγχο του δέματος.

Όπως ενημέρωσε το γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν βρίσκεται στο γραφείο του, καθώς απουσιάζει σε ταξίδι στην Αριζόνα.

Κλείσιμο
Η μυστική αστυνομία αποφάσισε να μεταφέρει τους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους στο σημείο, σε άλλη περιοχή των εγκαταστάσεων, για λόγους ασφαλείας.

Για λόγους ασφαλείας, επίσης, και μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος, δόθηκε εντολή να περιοριστεί η κυκλοφορία των πεζών κατά μήκος της λεωφόρου Penn, μεταξύ της 15ης και 17ης οδού και σε μία μικρή περιοχή στο Πάρκο Λαφαγιέτ.

Ο έλεγχος στο δέμα διήρκεσε περίπου μία ώρα και αμέσως μετά, οι μυστικές υπηρεσίες διέταξαν την άρση του αποκλεισμού, αποκαθιστώντας την ομαλή λειτουργία τόσο στον Λευκό Οίκο, όσο και στους δρόμους που επηρεάστηκαν.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης