Απίστευτο: Οίκος ανοχής αντικαθιστά τις ιερόδουλες με κούκλες του σεξ επειδή... είναι πιο δημοφιλείς!

Απίστευτο: Οίκος ανοχής αντικαθιστά τις ιερόδουλες με κούκλες του σεξ επειδή... είναι πιο δημοφιλείς!

Μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία της Fanny, μια ακόμη πλαστική κούκλα προστέθηκε στο προσωπικό του Kontakthof

Απίστευτο: Οίκος ανοχής αντικαθιστά τις ιερόδουλες με κούκλες του σεξ επειδή... είναι πιο δημοφιλείς!
Στις πλαστικές εργαζόμενες έχει αρχίσει να προσανατολίζεται πλέον ένας οίκος ανοχής στη Βιένη, αφού η εξαιρετική επιτυχία που έχει σημειώσει το πρόσφατο αποκτημά του, μια κούκλα του σεξ ονόματι Fanny, φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη του ιδιοκτήτη για κέρδη χωρίς τα έξοδα και τους κινδύνους του... ζωντανού προσωπικού.

Η ασυνήθιστη ιστορία της Fanny, της κούκλας του σεξ που εξελίχθηκε σε Νο 1 επιλογή των πελατών του οίκου ανοχής  Kontakthof έκανε τον γύρο του διαδικτύου τον περασμένο μήνα.

Ο οίκος ανοχής, που... δεν προλαβαίνει να νοικιάζει την Fanny για περίπου 80 ευρώ την ώρα, απέκτησε πρόσφατα μια δεύτερη κούκλα του σεξ, προκειμένου να ανταποκριθεί στην τεράστια ζήτηση για το πλαστικό του αστέρι!

Κλείσιμο
Η Fanny, που έχει ύψος 1.54 μέτρα και είναι ξανθιά με μεγάλα στήθη, δεν προλάβαινε να εξυπηρετεί όλους τους πελάτες, με αποτέλεσμα η λίστα αναμονής των ενδιαφερόμενων να μεγαλώνει επικίνδυνα. Έτσι μια συνάδελφός της (της ίδιας μάρκας) ανέλαβε να την ξεκουράσει, όπως μεταδίδουν τα αυστριακά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, το παράδειγμα του Kontakthof  φαίνεται πως ακολουθούν και άλλοι αυστριακοί οίκοι ανοχής. Σύμφωνα με τον Peter Laskaris, ιδιοκτήτη δύο οίκων ανοχής στην Βιένη, η αγορά μιας ιαπωνικής κούκλας του σεξ μπορεί να είναι δαπανηρή (αφού κοστίζουν σχεδόν 7.000 ευρώ) αλλά πρόκειται για συμφέρουσα επένδυση, αφού η δημοφιλία του συγκεκριμένου σεξουαλικό φετίχ ολοένα και αυξάνεται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης