Θρίλερ στη Δανία: Βρήκαν ακέφαλο πτώμα στον κόλπο που ψάχνουν τη Σουηδή δημοσιογράφο

Θρίλερ στη Δανία: Βρήκαν ακέφαλο πτώμα στον κόλπο που ψάχνουν τη Σουηδή δημοσιογράφο

Το πτώμα, από το οποίο λείπουν το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια, εντοπίστηκε λίγες ώρες αφότου ο Μάντσεν αποκάλυψε ότι η 30χρονη δημοσιογράφος σκοτώθηκε στο υποβρύχιό του, σύμφωνα με την αστυνομία

Θρίλερ στη Δανία: Βρήκαν ακέφαλο πτώμα στον κόλπο που ψάχνουν τη Σουηδή δημοσιογράφο
Ένα ακέφαλο και ακρωτηριασμένο σώμα βρέθηκε σε κόλπο της Κοπεγχάγης εκεί, όπου η αστυνομία της Δανίας αναζητά το πτώμα της Σουηδής δημοσιογράφου, Κιμ Βαλ, που φέρεται να σκοτώθηκε σε ατύχημα στο υποβρύχιο του Δανού πολυεκατομμυριούχου εφευρέτη, Πέτερ Μάντσεν.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το πτώμα, από το οποίο λείπουν το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια, εντοπίστηκε λίγες ώρες αφότου ο Μάντσεν αποκάλυψε ότι η 30χρονη δημοσιογράφος σκοτώθηκε στο υποβρύχιό του, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Ο 46χρονος εφευρέτης ισχυρίστηκε ότι η Βαλ έχασε τη ζωή της σε ατύχημα στο υποβρύχιο και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα της στη θάλασσα. Όπως ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές της Κοπεγχάγης σε συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Δευτέρας, είναι πολύ νωρίς να πουν οτιδήποτε για την ταυτότητα του πτώματος. 

Κλείσιμο
Το άψυχο σώμα της γυναίκας εντοπίστηκε από διερχόμενο ποδηλάτη στην όχθη του Κόλπου Køge, όπου ο Μάντσεν είχε υποδείξει στους αστυνομικούς ως το σημείο που «έθαψε» το πτώμα της Βαλ. 

«Είναι σαφές ότι η αστυνομία, όπως και τα μέσα ενημέρωσης, υποθέτουν ότι μπορεί να είναι το πτώμα της Κιμ Βαλ, αλλά είναι πολύ νωρίς να το πούμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Κοπεγχάγης.

Το πτώμα έχει σταλεί για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ οι δύτες εξακολουθούν τις έρευνες στην περιοχή. 

Η Κιμ Βαλ τελευταία φορά εθεάθη στο υποβρύχιο «Ναυτίλος» μαζί με τον Μάντσεν στις 10 Αυγούστου. Ο Δανός διασώθηκε από το Ναυτικό της χώρας την επόμενη ημέρα, όταν το υποβρύχιό του βυθίστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στο λιμάνι της Κοπεγχάγης. 

Στη συνέχεια συνελήφθη αφότου η οικογένεια της δημοσιογράφου ανέφεραν την εξαφάνισή της. 

Το μυστήριο περιέπλεξε η εξαφάνιση αργότερα και του υποβρυχίου, το οποίο ωστόσο εντοπίστηκε το βράδυ της 11ης Αυγούστου στον Κόλπο Køge, περίπου 30 ναυτικά μίλια. νότια της πρωτεύουσας της Δανίας.

Το πρωί εκείνης της ημέρας ο Μάντσεν πήδηξε στο νερό όταν άρχισε να βυθίζεται το υποβρύχιο και στο πλήρωμα του σκάφους που τον περισυνέλεξε είπε ότι είχε παρουσιαστεί ένα πρόβλημα με τη δεξαμενή έρματος του υποβρυχίου, το οποίο δεν κατάφερε να επισκευάσει.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης