Ινδία: 14 βαγόνια εκτροχιάστηκαν στο τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα!

Ινδία: 14 βαγόνια εκτροχιάστηκαν στο τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα!

Στους 25 έχουν φτάσει οι νεκροί - Συνεχίζονται οι έρευνες διάσωσης - Δείτε φωτογραφίες

Ινδία: 14 βαγόνια εκτροχιάστηκαν στο τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα!
Ένα 24ωρο έχει περάσει από το φοβερό σιδηροδρομικό δυστύχημα που έγινε στην Ινδία και ακόμη συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 25 νεκροί, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε 150, πολλοί από τους οποίους είναι σοβαρά. 



Το μεσημέρι του Σαββάτου, ένα τρένο εκτροχιάστηκε στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές της βόρειας Ινδίας, και όπως έγινε σήμερα γνωστό, συνολικά 14 ήταν τα βαγόνια που έφυγαν από τις ράγες, ένα με τόση δύναμη που σκαρφάλωσε πάνω σε ένα άλλο βαγόνι.

Κλείσιμο


Υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα ανέβει, καθώς οι διασώστες αντιμετωπίζουν τρομερές δυσκολίες στις προσπάθειές τους να βρουν επιζώντες κάτω από τα σίδερα των βαγονιών. Χρησιμοποιούν διάφορες συσκευές για να κόψουν τα μέταλλα, ενώ στο σημείο του δυστυχήματος βρίσκεται και γερανός, προκειμένου να σηκώσει τα εκτροχιασμένα βαγόνια.



Η αμαξοστοιχία Ουτκάλ Εξπρές, εκτελούσε το δρομολόγιο από το Χαριντβάρ στο Πούρι και εκτροχιάστηκε το Σάββατο, γύρω στις 15.40 ώρα Ελλάδας, κοντά στο Μουζαφαρναγκάρ, στα βόρεια του Νέου Δελχί.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης