Επίθεση με μαχαίρι στο Σουργκούτ στη Ρωσία - Οκτώ τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι στο Σουργκούτ στη Ρωσία - Οκτώ τραυματίες

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη - Ο δράστης δέχθηκε τα πυρά των αστυνομικών και σκοτώθηκε επί τόπου - Πιθανόν ήταν ψυχικά διαταραγμένος, λέει η αστυνομία

Επίθεση με μαχαίρι στο Σουργκούτ στη Ρωσία - Οκτώ τραυματίες
Οκτώ ανθρώπους μαχαίρωσε ένας άγνωστος άντρας στο κέντρο της πόλης Σουργκούτ της Ρωσίας το πρωί του Σαββάτου, προτού εξουδετερωθεί από την αστυνομία. 

Το περιστατικό συνέβη στις 11:20 τοπική ώρα και ο δράστης περπατούσε σε κεντρικούς δρόμους μαχαιρώνοντας τυχαία περαστικούς! 

Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ ο δράστης δέχθηκε τα πυρά των αστυνομικών και πέθανε επί τόπου.
Κλείσιμο

«Η εκδοχή σύμφωνα με την οποία η επίθεση ήταν μια τρομοκρατική ενέργεια δεν είναι η βασική υπόθεση» που ερευνούν οι αρχές, ανέφερε το πρακτορείο Interfax, επικαλούμενο την αστυνομία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, ο άνδρας που τραυμάτισε τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες αστυνομικών, ήταν ένας 23χρονος κάτοικος της περιοχής. Οι αρχές εξετάζουν την πιθανότητα να αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα, εξήγησε η εκπρόσωπος της Επιτροπής Ερευνών Σβετλάνα Πετρένκο.

Με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη και για την επίθεση στη ρωσική πόλη.

Βίντεο: Αστυνομικός πάνω από τον νεκρό πια δράστη





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης