Βίντεο: Η Las Ramplas γεμάτη από κόσμο μία ώρα πριν το τρομοκρατικό χτύπημα

Βίντεο: Η Las Ramplas γεμάτη από κόσμο μία ώρα πριν το τρομοκρατικό χτύπημα

Δείτε τις εικόνες - Τι δηλώνει στο protothema.gr ο κ. Νικόλας Παναγιώτου, που βρισκόταν στο σημείο λίγο πριν την επίθεση

Βίντεο: Η Las Ramplas γεμάτη από κόσμο μία ώρα πριν το τρομοκρατικό χτύπημα
Χιλιάδες Ισπανοί, αλλά και τουρίστες, άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, νεαροί, ζευγάρια, οικογένειες, μητέρες που σέρνουν το καροτσάκι με το μωρό τους, απολαμβάνουν τη βόλτα τους στον πολυσύχναστο πεζόδρομο Las Ramplas, που φωτίζεται από τις ακτίνες του ήλιου που περνούν ανάμεσα από τα κλαδιά των ψηλών δέντρων.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια συνηθισμένη μέρα, αλλά δεν είναι... Οι εικόνες-ντοκουμέντο που τραβήχτηκαν σήμερα στις 4 το μεσημέρι, δηλαδή μόλις μία ώρα πριν το τρομοκρατικό χτύπημα και παρουσιάζει το protothema.gr.

Ανάμεσα στους ανυποψίαστους πολίτες ειναι και αρκετοί Έλληνες, αλλά και Κύπριοι. Ένας από αυτούς, ο Νικόλας Παναγιώτου, απαθανατίζει με το κινητό του ξέγνοιαστες στιγμές από τον περίπατό του στον πεζόδρομο, πριν αναχωρήσει απόψε με προγραμματισμένη πτήση για την Ελλαδα.

Κλείσιμο
"Φύγαμε από το ξενοδοχείο το πρωί και περάσαμε όλη τη μέρα στη Las Ramplas για ψώνια και καφέ. Είχε χιλιάδες κόσμου, οικογένειες, μικρά παιδιά, πολλούς τουρίστες. Γύρω στις 4 φύγαμε. Και έπειτα από μία ώρα μας ειδοποίησαν ότι έγινε το χτύπημα στο ακριβές σημείο που ήμασταν λίγο πριν. Είχαμε Άγιο!" δηλώνει στο protothema.gr ο Κύπριος επιχειρηματίας, ο οποίος επισκέφθηκε τη Βαρκελώνη μαζί με την σύντροφό του, Μύριαμ Γεροκώστα, για να παρακολουθήσουν τον πρώτο τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Απόψε επιστρέφουν στην Κύπρο, νιώθοντας πολύ τυχεροί που, την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης, δεν βρίσκονταν στον τόπο της τραγωδίας.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης