Βίντεο: Μεθυσμένος επιχειρεί να δώσει γάλα σε αρκούδα και το πληρώνει ακριβά

Βίντεο: Μεθυσμένος επιχειρεί να δώσει γάλα σε αρκούδα και το πληρώνει ακριβά

Η βουτιά με το κεφάλι στο κλουβί, η αντίδραση του μεγάλου θηλαστικού και η σωτήρια επέμβαση του υπαλλήλου του ζωολογικού κήπου

Βίντεο: Μεθυσμένος επιχειρεί να δώσει γάλα σε αρκούδα και το πληρώνει ακριβά
Ένα απίστευτο περιστατικό, ο πρωταγωνιστής του οποίου θα το θυμάται για όλη του τη ζωή, καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας ζωολογικού κήπου στη ρωσική Σιβηρία, στην επαρχεία Ιρκούτσκ. Ένας μεθυσμένος άνδρας προσπάθησε να δώσει γάλα σε αρκούδα, μέσα στο κλουβί που ήταν περιορισμένη, με συνέπεια να δεχτεί τα χτυπήματα του μεγάλου θηλαστικού και να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο.

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, διακρίνονται δύο άνδρες να πλησιάζουν στο κλουβί της αρκούδας. Ο ένας σκαρφαλώνει από τα κάγκελα και... βουτά μέσα με το κεφάλι. Η αρκούδα του επιτίθεται, προφανώς για να διαφυλάξει την περιοχή της.

Ο δεύτερος άνδρας βουτά επίσης στο κλουβί για να τον σώσει. Μόλις γίνεται αντιληπτό το συμβάν, ένας υπάλληλος του ζωολογικού κήπου πλησιάζει τρέχοντας και καταφέρνει να ακινητοποιήσει την αρκούδα με υπνωτικό. Οι δύο άνδρες πιάνουν αμέσως τον αιμόφυρτο μεθυσμένο και τον μεταφέρουν όπως-όπως μακριά και ακολούθως στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Κλείσιμο
Δείτε το περιστατικό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης