Γερμανία: Έκαναν «φτερά» 20 τόνοι Nutella και αυγών Kinder αξίας 50.000 ευρώ!

Γερμανία: Έκαναν «φτερά» 20 τόνοι Nutella και αυγών Kinder αξίας 50.000 ευρώ!

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της γερμανικής αστυνομίας, δεν είναι ξεκάθαρο το κίνητρο των δραστών, ενώ αξιωματικοί ερευνούν αν η υπόθεση συνδέεται με μία αντίστοιχη κλοπή ενός άδειου φορτηγού στη Βαϊμάρη, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα. 

Γερμανία: Έκαναν «φτερά» 20 τόνοι Nutella και αυγών Kinder αξίας 50.000 ευρώ!
Ένα τρέιλερ φορτηγού γεμάτο από 20 τόνους Nutella και αυγών Kinder - έκπληξη άρπαξαν άγνωστοι στο Neustadt του Έσσε στη Γερμανία, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η αστυνομία. 

Η αξία της σοκολάτας που έκανε... φτερά ξεπερνά τις 50.000 ευρώ και η κλοπή φέρεται να πραγματοποιήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της γερμανικής αστυνομίας, δεν είναι ξεκάθαρο το κίνητρο των δραστών. 

Αξιωματικοί ερευνούν αν η υπόθεση συνδέεται μία άλλη κλοπή ενός άδειου φορτηγού στη Βαϊμάρη, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία ακόμη ασυνήθιστη υπόθεση κλοπής σοκολατοειδών αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν η αστυνομία στο Bad Oldesloe, ανακοίνωσε ότι αναζητά τον ιδιοκτήτη 53 κιλών σοκολάτας, η οποία εντοπίστηκε στην περιοχή. 
Κλείσιμο

Αν και η μεγάλη αυτή ποσότητα βρέθηκε τον Μάιο, οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η προέλευσή της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης