Φαρσέρ «έστησε» ηλεκτρονικό καυγά με τον Σκαραμούτσι παριστάνοντας τον... Πρίμπους

Φαρσέρ «έστησε» ηλεκτρονικό καυγά με τον Σκαραμούτσι παριστάνοντας τον... Πρίμπους

Ο ιδιόρρυθμος πρώην διευθυντής επικοινωνίας του Τραμπ «τσίμπησε» για τα καλά στο δόλωμα του τρολ και του απαντούσε με... σεξπιρικές απειλές

Φαρσέρ «έστησε» ηλεκτρονικό καυγά με τον Σκαραμούτσι παριστάνοντας τον... Πρίμπους
Τα απανωτά «χαστούκια» που δέχεται τις τελευταίες ώρες ο πρώην - πλέον - διευθυντής επικοινωνίας της αμερικανικής προεδρίας δεν έχουν τελειωμό, αφού τα αμέτρητα λάθη που φαίνεται να διέπραξε τις τελευταίες εβδομάδες επιστρέφουν συνεχώς για να τον στοιχειώσουν.

Ο ιδιόρρυθμος Άντονι Σκαραμούτσι απασχολεί ξανά τα φώτα της δημοσιότητας, λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε η απόλυσή του από τον Τραμπ και η έγινε γνωστό ότι η γυναίκα του έχει υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Αιτία, η δημοσιοποίηση της επικής «μάχης» μέσω email που έστησε με Βρετανό φαρσέρ όταν εκείνος υποκρίθηκε ότι ήταν ο πρώην προσωπάρχης του Τραμπ, Ράινς Πρίμπους.

Ο Σκαραμούτσι, ο οποίος στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει τη σχέση του με τον Ελληνοαμερικανό προσωπάρχη ως αδελφικές, αλλά σε στυλ... Κάιν και Άβελ, «τσίμπησε» κανονικότατα στο δόλωμα του φαρσέρ, ο οποίος του έστειλε email το περασμένο Σάββατο, λίγες ώρες μετά από την «καρατόμηση» του Πρίμπους. 

Κλείσιμο
Παριστάνοντας τον ίδιο τον πρώην συνεργάτη του Τραμπ, το τρολ άρχισε να «τη λέει» στον Σκαραμούτσι. «Καμία από τις ενέργειές σου το τελευταίο διάστημα δεν δείχνει κλάση, ωστόσο φαίνεσαι να πιστεύεις ότι οι άλλοι πρέπει να σου συμπεριφέρονται με βάση τα δικά σου πρότυπα», έγραψε ο φαρσέρ, για να λάβει μια σοβαρότατη απάντηση από τον άσπονδο εχθρό του: «Ξέρεις πολύ καλά τι έκανες. Όλοι το ξέρουμε. Ακόμα και σήμερα. Να είσαι όμως σίγουρος ότι είχαμε προετοιμαστεί για αυτό. Αν ήσουν άνδρας θα ζητούσες συγγνώμη».

Το τρολ, συνειδητοποιώντας ότι ο Σκαραμούτσι «τσίμπησε» για τα καλά, συνέχισε την ψεύτικη επίθεση ως Πρίμπους. «Δεν το πιστεύω ότι αμφισβητείς την ηθική μου, εσύ, ο αποκαλούμενος "Μουτς" που δεν μπόρεσες να κλείσεις ούτε εβδομάδα στον Λευκό Οίκο χωρίς να σκορπίσεις πίσω σου τον εκνευρισμό. Δεν έχω κανένα λόγο να ζητήσω συγγνώμη».

Η απάντηση του Σκαραμούτσι ήταν μια έμμεση «σεξπιρική» απειλή να καταστρέψει τον Πρίμπους: «Διάβασε Σαίξπηρ. Ειδικά τον Οθέλο. Βρίσκεσαι εκεί μέσα. Η οικογένειά μου είναι μια χαρά πάντως, και θα συνεχίσει να τα πηγαίνει τέλεια. Ξέρω τι έκανες. Δεν θα σου απαντήσω ξανά σε άλλα μηνύματα».

Ο «Οθέλος» είναι μία από τις πιο γνωστές τραγωδίες του Σαίξπηρ, ο βασικός χαρακτήρας της οποίας ξεγελιέται από έμπιστο σύμβουλό του να σκοτώσει τη γυναίκα του, πιστεύοντας τον ψευδή ισχυρισμό του ότι τον απατά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης