Ζευγάρι Βρετανών έγινε τσακωτό σε... στενή επαφή σε παραλία στην Ταϊλάνδη

Ζευγάρι Βρετανών έγινε τσακωτό σε... στενή επαφή σε παραλία στην Ταϊλάνδη

Εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ οι δύο Βρετανοί δεν έδειξαν να πτοούνται από την... γυμνή παρέλαση στην οποία υποβλήθηκαν

Ζευγάρι Βρετανών έγινε τσακωτό σε... στενή επαφή σε παραλία στην Ταϊλάνδη
«Όπως τους γέννησε η μητέρα τους» βγήκε από τη θάλασσα σε παραλία στην Ταϊλάνδη ένα ζευγάρι Βρετανών αφού άλλοι παραθεριστές τους είδαν στις 2.30 τα ξημερώματα να είναι σε... στενή επαφή.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο κάλεσαν το ζευγάρι, έναν 26χρονο Βρετανό και μια αγνώστων στοιχείων συμπατριώτισσά του, να βγουν από το νερό. Ο άνδρας ήταν ολόγυμνος ενώ η κοπέλα φορούσε μόνο ένα σουτιέν.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας και οι δύο είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ αλλά παρά την αδαμιαία περιβολή τους δεν μπόρεσε να επιβεβαιωθεί αν είχαν κάνει σεξ μέσα στο νερό καθώς με αυτή την καταγγελία ενημερώθηκαν οι αρχές.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν τη στιγμή που το ζευγάρι έχοντας βγει από το νερό περπατά «καμαρωτό» στην παραλία με τους αστυνομικούς να τους οδηγούν στο περιπολικό. 

Και στους δύο απαγγέλθηκε η κατηγορία της προσβολής της δημοσίας αιδούς για την οποία κλήθηκαν να καταβάλουν πρόστιμο ίσο με 23 βρετανικές λίρες.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης