Βίντεο: Τρόμος σε αναγκαστική προσγείωση - Συγκλονιστικές περιγραφές επιβατών

Βίντεο: Τρόμος σε αναγκαστική προσγείωση - Συγκλονιστικές περιγραφές επιβατών

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Jet2, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ίμπιζα - Λονδίνο

Βίντεο: Τρόμος σε αναγκαστική προσγείωση - Συγκλονιστικές περιγραφές επιβατών
Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Jet2, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ίμπιζα - Λονδίνο. Περίπου 35 λεπτά μετά την απογείωση, έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου και ο πιλότος τους ενημέρωσε ότι ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν αναγκαστική προσγείωση.

Επικράτησε πανικός και οι επιβάτες πίστεψαν ότι ζουν τις τελευταίες τους στιγμές. Μία γυναίκα που επέβαινε στην πτήση της Jet2 πήρε το κινητό της και έστειλε στον σύζυγό της το εξής μήνυμα: «Αν συμβεί κάτι, να ξέρεις σε αγάπησα». Πίστευε ότι αυτά ήταν τα τελευταία της λόγια.

«Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν ότι δεν θα ξαναδώ τα δύο μου παιδιά» δήλωσε μετά την περιπέτεια η γυναίκα. «Επειδή πετούσαμε χαμηλότερα μπόρεσα να γράψω μήνυμα στον άντρα μου. Του είπα "το αεροπλάνο πέφτει και έχουν βγει οι μάσκες οξυγόνου. Αν μου συμβεί κάτι σε αγαπώ". Ήταν τρομακτικό μετά την προσγείωση. Όταν συμβαίνουν όλα αυτά το μυαλό σου σοκάρεται. Μόλις προσγειωθήκαμε όλοι άρχισαν να κλαίνε. Υπήρχε μια γυναίκα που ήταν απαρηγόρητη» προσέθεσε.

Κλείσιμο
Μετά την αρχική δήλωση στους επιβάτες για έκτακτο περιστατικό, ο πιλότος προσπάθησε να καθησυχάσει τους 180 επιβάτες, λέγοντάς τους ότι παρουσιάστηκε ένα μικρό πρόβλημα με αποτέλεσμα να χάσει ύψος το αεροπλάνο.

Το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Βαρκελώνη, όπου παρέμειναν τέσσερις ώρες πριν τελικά πετάξουν για το Λιντς. Πολλοί από τους επιβάτες ήταν τρομοκρατημένοι για να επιβιβαστούν σε άλλη πτήση, με την Jet2 να ζητά συγγνώμη από όλους όσους βρίσκονταν στο αεροπλάνο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης