Πέταξαν οικογένεια εκτός αεροπλάνου γιατί ο μικρός κλώτσησε το μπροστινό κάθισμα!

Πέταξαν οικογένεια εκτός αεροπλάνου γιατί ο μικρός κλώτσησε το μπροστινό κάθισμα!

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που το μέλος του πληρώματος ζητά από την οικογένεια να αποχωρήσει - Πώς ξεκίνησε το θέμα και πώς εξελίχθηκε με τον πλέον απρόσμενο τρόπο

Πέταξαν οικογένεια εκτός αεροπλάνου γιατί ο μικρός κλώτσησε το μπροστινό κάθισμα!
Μάρτυρες ενός απίστευτου όσο και αδιανόητου περιστατικού έγιναν οι επιβάτες της πτήσης από το Φορτ Λότερντέιλ στη Νέα Υόρκη, όταν οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας JetBlue πέταξαν -σχεδόν κυριολεκτικά- μία οικογένεια εκτός του αεροσκάφους, διότι ο μικρός τους γιος ήταν... ζωηρός!

Ο Ταμίρ Ραανάν και η Μάντι Ιφρά, έπεσαν θύματα μίας ακραία περίεργης κατάστασης, όταν ο μικρός τους γιος έσπρωξε με το πόδι του την πλάτη του μπροστινού καθίσματος. Ο άνδρας που καθόταν εκεί διαμαρτυρήθηκε ήπια, ζητώντας από τους γονείς να «προσέχουν» τον μικρό. Προκειμένου να μην δεχθεί και άλλη... κλωτσιά, ο επιβάτης κάθισε σε ένα άλλο άδειο κάθισμα.

Τότε ξεκίνησαν όλα. Ενώ το αεροσκάφος είχε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία απογείωσης, κατευθυνόμενο προς τον διάδρομο που θα τροχοδρομούσε. Ξαφνικά, ο πιλότος άλλαξε κατεύθυνση και... επέστρεψε στο... πάρκινγκ. Αμέσως, ένας άνδρας από το πλήρωμα πλησίασε την οικογένεια και τους ζήτησε να αποχωρήσουν από το αεροσκάφος!

Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο με το αδιανόητο περιστατικό...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης