Γιοαχίμ Ζάουερ: Ο «πρώτος κύριος» της Γερμανίας συνοδός των «Πρώτων Κυριών» στη G20

Γιοαχίμ Ζάουερ: Ο «πρώτος κύριος» της Γερμανίας συνοδός των «Πρώτων Κυριών» στη G20

Ο δεύτερος σύζυγος της Άνγκελα Μέρκελ θα αναλάβει την ξενάγηση των προεδρικών συζύγων που θα μεταβούν στο Αμβούργο για τη Σύνοδο Κορυφής - Δείτε τη βίλα που θα φιλοξενήσει το ζεύγος Τραμπ

Γιοαχίμ Ζάουερ: Ο «πρώτος κύριος» της Γερμανίας συνοδός των «Πρώτων Κυριών» στη G20
Ο δεύτερος σύζυγος της Μέρκελ θα αναλάβει την ξενάγηση των «Πρώτων Κυριών» που θα μεταβούν στο Αμβούργο για τη Σύνοδο Κορυφής της G20. 

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Spiegel», o ακαδημαικός Γιοαχίμ Ζάουερ, θα είναι συνεχώς στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ και των άλλων συζύγων των ηγετών των 20 ισχυρότερων οικονομιών του πλανήτη.

Για το γερμανικό περιοδικό «Focus», ο σύζυγος της
Γερμανίδας καγκελαρίου
Κλείσιμο
, καθηγητής της Ακαδημίας Επιστημών του Βερολίνου, θα συνοδεύσει τις «Πρώτες Κυρίες» σε ένα κλιματολογικό κέντρο της περιοχής για να πάρουν μία γεύση από το «καυτό» θέμα της συνόδου κορυφής: την κλιματική αλλαγή.  

Την ίδια ώρα, το γερμανικό περιοδικό «Spiegel» δημοσιεύει μία φωτογραφία με τη βίλα όπου πρόκειται να καταλύσει ο Αμερικανός πρόεδρος,
Ντόναλντ Τραμπ στο Αμβούργο.

Το λευκό νεοκλασικό κτίριο που θα φιλοξενήσει τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ και την σύζυγό του Μελάνια είναι μέσα στη φύση. Το προεδρικό ζεύγος θα έχει θέα από το μπαλκόνι του τη λίμνη Άλστερ, ότι καλύτερο για τον ευερέθιστο Αμερικανό πρόεδρο. Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, στην περιοχή ήδη έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Το σπίτι στο οποίο θα φιλοξενηθεί το ζεύγος Τραμπ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης