Το “Παγωμένο Γιαούρτι” της Google που τηλεχειρίζεται αεροπλάνα!

Το “Παγωμένο Γιαούρτι” της Google που τηλεχειρίζεται αεροπλάνα!

Το ανανεωμένο λογισμικό του κινητού της Google με την κωδική ονομασία FroYo (Frozen Yogurt) παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης σε ειδικό συνέδριο προγραμματιστών ...

Το “Παγωμένο Γιαούρτι” της Google που τηλεχειρίζεται αεροπλάνα!
Το ανανεωμένο λογισμικό του κινητού της Google με την κωδική ονομασία FroYo (Frozen Yogurt) παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης σε ειδικό συνέδριο προγραμματιστών.

Η νέα version (2,2) του λογισμικό της Google με την ονομασία Android, είναι πλέον έτοιμη και υπόσχεται πολλά στους κατόχους του κινητού. Μεταξύ αυτών ταχύτητες 2 με 3 φορές μεγαλύτερες απ΄ ότι την υπάρχουσα έκδοση.
Κλείσιμο

Με τη νέα version δίνεται επίσης στο χρήστη η δυνατότητα να αποθηκεύσει τις εφαρμογές του στην εξωτερική μνήμη η οποία έχει χωρητικότητα έως 32GB.

Η Google τελειοποίησε την λειτουργικότητα του κινητού με το Flash Player το οποίο αποτελεί το «αγκάθι» της Apple, η οποία ακόμα δεν τα έχει βρει με την συγκεκριμένη εταιρεία με αποτέλεσμα οι χρήστες iPhone, iPad και iPod μην μπορούν να δουν την κανονική μορφή των σελίδων στο διαδίκτυο.

Επίσης, οι κάτοχοι του κινητού της Google με το ανανεωμένο λογισμικό θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη συσκευή τους σαν παροχέα internet στον υπολογιστή γραφείου τους.

Παράλληλα, στο συνέδριο προγραμματιστές βρήκαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους, με κάποιες από αυτές να αποτελούν τα gadget του αύριο. 

Όπως για παράδειγμα μία παρέα νεαρών η οποία πήρε και το σχετικό βραβείο παρουσιάζοντας το AR Drone το οποίο είναι ένα πρόγραμμα χειρισμού τηλεκατευθυνόμενων αεροπλάνων μέσω του κινητού! Με λίγα λόγια, η παρέα αυτή αντικατέστησε το γνωστό σε όλους τηλεχειριστήριο με τα δύο απλά χειριστήρια για κατευθύνσεις πάνω-κάτω, δεξιά-αριστερά με τις κινήσεις του…κινητού.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, στο συγκεκριμένο αεροπλανάκι είναι τοποθετημένες ασύρματες κάμερες με την εικόνα που καταγράφουν να εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης