Μελάνια Τραμπ: Έκλεψε την παράσταση στον γάμο του υπουργού Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν

Μελάνια Τραμπ: Έκλεψε την παράσταση στον γάμο του υπουργού Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν

Αν και είθισται η νύφη να πρωταγωνιστεί την ημέρα του γάμου της, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήταν εκθαμβωτική στον γάμο του υπουργού Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν με την εκλεκτή της καρδιάς του, ηθοποιό Λουίζ Λίντον

Μελάνια Τραμπ: Έκλεψε την παράσταση στον γάμο του υπουργού Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν
Η οικογένεια Τραμπ ήταν παρούσα στον πολυτελή γάμο του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν με την Σκοτσέζα ηθοποιό, Λουίζ Λίντον.

Ο 54χρονος, πρώην τραπεζίτης, παντρεύτηκε το Σάββατο στην Ουάσιγκτον την 36χρονη ηθοποιό, την οποία γνώρισε σε γάμο στο Λος Άντζελες πριν τέσσερα χρόνια, όταν εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με την δεύτερη σύζυγό του. Για τον Αμερικανό υπουργό, του οποίου η περιουσία υπολογίζεται στα 300 εκατ. δολάρια, αυτός είναι ο τρίτος γάμος ενώ η ηθοποιός, που έχει γεννηθεί στο Εδιμβούργο, είναι η δεύτερη φορά που βάζει βέρα στο δεξί.

Όμως, στον γάμο, που είχε 300 καλεσμένους με τελετάρχη τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν και όχι άδικα, στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, η οποία συνοδευόταν από τον Αμερικανό πρόεδρο.

Κλείσιμο


Με μάξι ροζ τουαλέτα από μετάξι του σχεδιαστή Τζιλς Μέντελ, nude γόβες Μανόλο Μπλάνικ και τα μαλλιά της ελεύθερα να κυματίζουν, η κομψή Μελάνια έγινε η πρωταγωνίστρια της ημέρας κλέβοντας την παράσταση από την νύφη, αλλά και από την Ιβάνκα Τραμπ, που φορούσε μάξι τουαλέτα σε ελαφριά ροζ απόχρωση και κρατούσε clutch στο χρώμα του χρυσού. Την Ιβάνκα Τραμπ συνόδευσε στο γάμο ο σύζυγός της, Τζάρεντ Κούσνερ, με μαύρο σμόκιν.

Προφανώς, το ροζ ήταν το χρώμα που κυριαρχούσε στον πολυτελή γάμο αφού το μακρύ εντυπωσιακό νυφικό της ηθοποιού ήταν και αυτό μια ροζ δημιουργία της Ινές ντι Σάντο, που πέταξε από το Τορόντο στην Ουάσινγκτον τον Απρίλιο για να συναντήσει την νύφη.






Δείτε βίντεο: Μελάνια Τραμπ: Έκλεψε την παράσταση
στον γάμο του υπουργού Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης