Βίντεο: Η Ρωσία σφυροκοπά με πυραύλους από φρεγάτες και υποβρύχια τους τζιχαντιστές

Βίντεο: Η Ρωσία σφυροκοπά με πυραύλους από φρεγάτες και υποβρύχια τους τζιχαντιστές

Οι Ρώσοι πραγματοποιούν επιθέσεις από τη Μεσόγειο και ακολούθως στέλνουν την αεροπορία να «σαρώσει» ό,τι απέμεινε στις βάσεις των τρομοκρατών

Βίντεο: Η Ρωσία σφυροκοπά με πυραύλους από φρεγάτες και υποβρύχια τους τζιχαντιστές
Πυραύλους κρούσης από τις φρεγάτες που έχει κατεβάσει στη Μεσόγειο θάλασσα χρησιμοποιεί η ρωσική στρατιωτική μηχανή, προκειμένου να πλήξει θέσεις τζιχαντιστών και αντιπάλών του Μπασάρ αλ Άσαντ και αμέσως μετά στέλνει την αεροπορία της προκειμένου να «καθαρίσει» ό,τι έχει απομείνει στις περιοχές που έχουν επιλεγεί από τη διοίκηση.

Ο ρωσικός στόλος έχει απλωθεί κατά μήκος των ακτών της Συρίας και σφυροκοπά θέσεις τζιχαντιστών, εκτοξεύοντας πυραύλους τόσο από τις φρεγάτες Admiral Essen και Admiral Grigorovich, όσο και από το πυρηνικό υποβρύχιο Krasnodar. Όπως αναφέρουν πηγές, το σχέδιο προβλέπει την ολοκληρωτική εξολόθρευση των τρομοκρατικών ομάδων (στους οποίους σύμφωνα με τον ορισμό του καθεστώτος Άσαντ, περιλαμβάνονται και οι αντιφρονούντες). Αρχικά οι στόχοι πλήττονται από πυραύλους κρούσης που εκτοξεύουν τα πολεμικά πλοία από τη Μεσόγειο και ακολουθεί νέο σαρωτικό χύμα βομβαρδισμών από ρωσικά αεροσκάφη.

Την εκτόξευση των έξι τελευταίων πυραύλων εναντίον τζιχαντιστικών στρατοπέδων αποδεικνύει ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο έχει καταγραφεί λεπτό προς λεπτό η διαδικασία.

Κλείσιμο


Η ρωσική στρατιωτική ηγεσία παραδέχθηκε τις πυραυλικές επιθέσεις, επισημαίνοντας ότι οι βάσεις των τζιχαντιστών εντοπίζονται μέσω ενός ειδικού συστήματος.

Το δε ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, δήλωσε χθες πως έχει ικανές αποδείξεις και στοιχεία, για τον θάνατο του αρχηγού του ISIS, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, είδηση την οποία δεν έχουν επιβεβαιώσει οι Αμερικανοί, ούτε η ιρακινή αντικατασκοπεία.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης