Φωτογραφίες: Στην Ευρώπη με ροκ στυλ η ετεροθαλής αδερφή της Ιβάνκα

Φωτογραφίες: Στην Ευρώπη με ροκ στυλ η ετεροθαλής αδερφή της Ιβάνκα

Την ώρα που οι αμερικανοί φωτογράφοι έχουν γίνει η «σκιά» της Ιβάνκα, η ετεροθαλής αδερφή της αγαπημένης κόρης του Τραμπ, Τίφανι, ταξιδεύει στην Ευρώπη - H 23χρονη Τίφανι επέλεξε μία εμφάνιση total black κατά την επίσκεψή της στη Γερμανία

Φωτογραφίες: Στην Ευρώπη με ροκ στυλ η ετεροθαλής αδερφή της Ιβάνκα
Την ώρα που οι αμερικανοί φωτογράφοι έχουν γίνει η «σκιά» της Ιβάνκα, η ετεροθαλής αδερφή της αγαπημένης κόρης του Τραμπ, Τίφανι, ταξιδεύει στην Ευρώπη. 
 
Η τελευταία ενδυματολογική εμφάνιση της Ιβάνκα που μαγνήτισε τον φακό ήταν μία φλοράλ μίνι φούστα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, την οποία συνδύασε με μία μακρυμάνικη μπλούζα.

Η «Πρώτη Κόρη» έχει υιοθετήσει ένα σικάτο ντύσιμο στις δημόσιες εμφανίσεις της, τελευταία όμως τα φορέματα και οι φούστες είναι πιο τολμηρές, δίνοντας την ευκαιρία στους φωτογράφους να απαθανατίσουν τα πόδια της.


Κλείσιμο
 
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η 35χρονη Ιβάνκα εθεάθη να αποχωρεί από την οικία της στην Ουάσινγκτον με μία μακρυμάνικη μπεζ μπλούζα και μία κοντή φούστα Dolce & Cabbana. Είναι η τρίτη φορά που η Ιβάνκα επιλέγει μακρυμάνικο τις τελευταίες δέκα ημέρες παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, σχολιάζει το επίμαχο δημοσίευμα.   

   
Κι ενώ η Ιβάνκα αναδεικνύει τις γάμπες της επιλέγοντας μίνι φούστα φλοράλ, η ετεροθαλής αδερφή της , Τίφανι βρίσκεται στην Ευρώπη με ροκ στυλ.
   
H 23χρονη Τίφανι επέλεξε μία εμφάνιση total black κατά την επίσκεψή της στη Γερμανία. Στο πλευρό της ήταν ο επί δεκαετίας σύντροφός της, Ρος Μεκάνικ. Ο 22χρονος Ρος ήταν και αυτός ντυμένος στα μαύρα, από πάνω μέχρι κάτω. Το ζευγάρι περπάτησε στους δρόμους του Βερολίνου υπό το άγρυπνο βλέμμα των μυστικών πρακτόρων που τους προστατεύει.

Από όλα τα παιδιά του Ντόναλντ Τραμπ, η Τίφανι είναι η λιγότερη γνωστή. Πήρε το όνομά της από το γνωστό κατάστημα κοσμημάτων της Νέας Υόρκης και μεγάλωσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν έβλεπε τον πατέρα της παρά λίγες φορές το χρόνο, καθώς ζούσε ήρεμα με τη μητέρα της στο Λος Άντζελες, μέχρι την αποφοίτησή της από το Λύκειο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης