Φωτιά στο Λονδίνο: Η Τερέζα Μέι δεσμεύτηκε να γίνει «λεπτομερής έρευνα»

Φωτιά στο Λονδίνο: Η Τερέζα Μέι δεσμεύτηκε να γίνει «λεπτομερής έρευνα»

Στόχος είναι να εντοπιστούν τα λάθη και να αποδοθούν ευθύνες όπου αναλογούν

Φωτιά στο Λονδίνο: Η Τερέζα Μέι δεσμεύτηκε να γίνει «λεπτομερής έρευνα»
Τη δέσμευσή της για λεπτομερή έρευνα, προκειμένου να αποκαλυφθούν όλα τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στον Πύργο Grenfell
, δήλωσε δημοσίως η πρωθυπουργός της Βρετανίας, ώστε, όπως τόνισε, να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν και να εντοπιστούν τα λάθη σε όλα τα επίπεδα.

Η
Τερέζα Μέι
Κλείσιμο
παρενέβη στην τραγωδία του Λονδίνου, καθώς ο κόσμος παρακολουθεί συγκλονισμένος τις εξελίξεις στο 24όροφο κτίριο, όπου μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί πως έχασαν τη ζωή τους 12 άνθρωποι και άλλοι 78 τραυματίστηκαν. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλος αριθμός αγνοουμένων, πάνω από 50, γεγονός που υποχρεώνει τις βρετανικές αρχές να προβλέπουν δραματική αύξηση των νεκρών στον τελικό απολογισμό.

«Υπάρχουν άνθρωποι σήμερα, οι οποίοι δεν θα έχουν σπίτι να κοιμηθούν. Έχουν χάσει τα πάντα. Η προσοχή μας θα πρέπει να είναι επικεντρωμένη στην υποστήριξή τους», τόνισε η Τερέζα Μέι, για να προσθέσει πως «όταν θα τελειώσει το περιστατικό και θα σφαλιστεί η περιοχή, θα γίνει λεπτομερής έρευνα, ώστε αν υπάρχει κάτι να το μάθουμε και αν πρέπει να δράσουμε, να δράσουμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης