Μετακόμισαν στον Λευκό Οίκο η Μελάνια και ο Μπάρον Τραμπ

Μετακόμισαν στον Λευκό Οίκο η Μελάνια και ο Μπάρον Τραμπ

Είναι το πρώτο αγόρι που γίνεται ένοικος του Λευκού Οίκου, μετά τον γιο του Κένεντι, Τζον, που ήταν τότε τριών ετών

Μετακόμισαν στον Λευκό Οίκο η Μελάνια και ο Μπάρον Τραμπ
Η Μελάνια Τραμπ και ο γιος της Μπάρον μετακόμισαν τελικά στον Λευκό Οίκο, 4,5 μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter η εκπρόσωπος Τύπου της Πρώτης Κυρίας την Κυριακή το βράδυ. 

Η ίδια η Μελάνια ανέβασε μια φωτογραφία από το καινούριο της «σπίτι», με θέα το μνημείο Ουάσινγκτον γράφοντας στην λεζάντα: «Ανυπομονώ για τις αναμνήσεις που θα δημιουργήσουμε στο καινούριο μας σπίτι»!

Κλείσιμο


Η Πρώτη Κυρία και ο μικρότερος γιος του προέδρου των ΗΠΑ, ο εντεκάχρονος Μπάρον, ζούσαν έως τώρα στην Νέα Υόρκη, στον Πύργο Τραμπ, έως ότου ο μικρός να τελειώσει την σχολική χρονιά στο σχολείο όπου την ξεκίνησε. Πλέον ο Μπάρον είναι το πρώτο αγόρι που μένει στον Λευκό Οίκο από το 1963, όταν μετακόμισε εκεί ο γιος του Κένεντι, Τζον, που ήταν τότε τριών ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μελάνια έχει ήδη φροντίσει να ανακαινίσει κάποιους χώρους του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με το προσωπικό της γούσρο, ενώ ήδη έχει βρεθεί νέο σχολείο για το παιδί τους. Ο Μπάρον έφτασε στο Λευκό Οίκο την Κυριακή, φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε «Ο ειδικός».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης