Βίντεο: Γιουχάισμα στην Τερέζα Μέι από κρεοπώλες μια μέρα πριν τις εκλογές

Βίντεο: Γιουχάισμα στην Τερέζα Μέι από κρεοπώλες μια μέρα πριν τις εκλογές

«Ψηφίστε Εργατικούς» φώναζαν σήμερα αρκετοί χασάπηδες στη μεγαλύτερη κρεαταγορά του Λονδίνου, την οποία επισκέφθηκε η Βρετανίδα πρωθυπουργός

Βίντεο: Γιουχάισμα στην Τερέζα Μέι από κρεοπώλες μια μέρα πριν τις εκλογές
Μία όχι και τόσο φιλική υποδοχή επιφύλασσαν σήμερα το πρωί, ένα 24ωρο πριν τις εκλογές, στην Τερέζα Μέι κάποιοι κρεοπώλες της αγοράς Smithfields, όπου βρέθηκε σήμερα το πρωί μαζί με τον σύζυγό της η Βρετανίδα πρωθυπουργός στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας.

Μία μέρα πριν από την εκλογική αναμέτρηση και εν μέσω επικρίσεων για τους χειρισμούς της βρετανικής κυβέρνησης στα θέματα της τρομοκρατίας, η αρχηγός των Τόρις θεώρησε σκόπιμο να αφιερώσει την τελευταία μέρα της εκστρατείας της για να προσεγγίσει τους απλούς Βρετανούς πολίτες της μεσαίας τάξης.

Για τον λόγο αυτό, επισκέφθηκε πρωί πρωί την μεγαλύτερη κρεαταγορά του Λονδίνου, όπου πάντως δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους χασάπηδες. Σύμφωνα με την Independent, ενώ το ζευγάρι περιπλανιόταν ανάμεσα στους πάγκους, χαιρετώντας και σφίγγοντας το χέρι σε ψηφοφόρους των Συντηρητικών, αρκετοί κρεοπώλες άρχισαν να γιουχάρουν την Μέι και να φωνάζουν συνθήματα υπέρ των Εργατικών και κατά των περικοπών που πραγματοποίησε η βρετανική κυβέρνηση στις δαπάνες της αστυνομίας.

Παρά το γεγονός ότι το γιουχάισμα συνεχίστηκε για ώρα και κράτησε σχεδόν όσο και η επίσκεψη της Μέι, η Βρετανίδα πρωθυπουργός δεν πτοήθηκε και συνέχισε να συνομιλεί με τους κρεοπώλες που ήταν φιλικοί απέναντί της. Μάλιστα δέχτηκε να βγάλει και selfies με μερικούς από αυτούς, παρά το γεγονός ότι κινδύνεψε να... λερωθεί από το αίμα στις ποδιές τους.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης