Η επιτομή της ανοησίας: Φοιτητές χορεύουν με νεκρό δελφίνι

Η επιτομή της ανοησίας: Φοιτητές χορεύουν με νεκρό δελφίνι

Δείτε φωτογραφίες - Αφού έκαναν το... κομμάτι τους, πέταξαν το άτυχο θηλαστικό έξω από το παράθυρο, στο γρασίδι - Ανέβασαν το... κατόρθωμά τους στο snapchat και εντοπίστηκαν αμέσως από τις αρχές

Η επιτομή της ανοησίας: Φοιτητές χορεύουν με νεκρό δελφίνι
Δεν υπάρχει χαρακτηρισμός που θα μπορούσε να αποδώσει με ακρίβεια την πράξη μίας ομάδας φοιτητών στην Ιρλανδία. Οι έφηβοι θεώρησαν... μαγκιά να συλλέξουν ένα νεκρό δελφίνι από παραλία, να ταξιδέψουν για πολλά μίλια απόσταση και να δώσουν ένα από τα πλέον φρικιαστικά σόου που έχει «ανέβει» στο διαδίκτυο, χορεύοντας με το νεκρό θηλαστικό, το οποίο αμέσως μετά, πέταξαν έξω από το παράθυρο του σπιτιού τους.

Το νεκρό θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε καταματωμένο στο γρασίδι, ενώ οι δύο φοιτητές στο Κορκ της Ιρλανδίας θεωρούσαν φυσιολογική την πράξη τους και δεν αντιδρούσαν ούτε στο ελάχιστο.

Το άτυχο ζώο, το οποίο πιθανότατα είχε δεχθεί επίθεση από καρχαρία, καθώς είχε μία μεγάλη δαγκωνιά στο σώμα του, βρέθηκε από έναν υπάλληλο του πανεπιστημιακού συμπλέγματος στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας. Ο εργαζόμενος προχώρησε αμέσως σε αναφορά και ξεκίνησε έρευνα για το πώς βρέθηκε στο σημείο εκείνο το νεκρό δελφίνι.
Κλείσιμο

Το μυστήριο λύθηκε πολύ γρήγορα, καθώς οι δύο αχαρακτήριστοι νεαροί έκαναν την... εξυπνάδα να ανεβάσουν το... κατόρθωμά τους σε φωτογραφία στο snapchat.

Οι δύο νεαροί υποστήριξαν ότι δεν σπουδάζουν στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, αλλά βρέθηκαν εκεί μετά από μεγάλο ταξίδι. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για μία ιστορία που αποτελεί την επιτομή της ανθρώπινης ανοησίας, όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου του Κορκ.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης