Η «ανθισμένη Μελάνια» κόβει την ανάσα στη Σικελία

Η «ανθισμένη Μελάνια» κόβει την ανάσα στη Σικελία

Μαθήματα στυλ και ενδυματολογικής... διπλωματίας παραδίδει η πρώτη κυρία των ΗΠΑ - Mετά το Dolce& Gabbana πανωφόρι έλαμψε με ένα μίντι crystal mesh swarovski φόρεμα

Η «ανθισμένη Μελάνια» κόβει την ανάσα στη Σικελία
Στις πασαρέλες της διεθνούς... διπλωματίας, η Μελάνια Τραμπ κερδίζει το θαυμασμό, όπως έκανε κάποτε στις πασαρέλες της μόδας. Μπορεί ο σύζυγός της να γίνεται ...viral για διάφορες άκομψες κινήσεις του (όπως το σπρώξιμο στον πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ) ή για τα παιδιάστικα μηνύματά του, η Μελάνια, όμως, επισκιάζει στο πέρασμά της κάθε άλλη πρώτη κυρία με το αψεγάδιαστο στυλ της και  την υπέρκομψή της φιγούρα. 

Συνοδεύοντας τον πλανητάρχη σύζυγό της στο πρώτο του επίσημο ταξίδι εκτός ΗΠΑ, η Μελάνια αποδεικνύει ότι κάνει καλό στη δημόσια εικόνα του Τραμπ. Οι σημερινές της εμφανίσεις καθήλωσαν τους λάτρεις της μόδας. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ έφτασε στη Σικελία, συνοδεύοντας τον Ντόναλντ Τραμπ για τη Σύνοδο των G-7, φορώντας το κλασικό ρούχο που δεν λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα- ένα «μικρό μαύρο φόρεμα» για να εντυπωσιάσει λίγες ώρες αργότερα, όταν βγήκε από τη λιμουζίνα με ένα εφαρμοστό μπεζ-ροζ φόρεμα και γόβες στο ίδιο χρώμα και ένα μοναδικό πανωφόρι από τον οίκο Dolce& Gabbana -για να τιμήσει έτσι, τη χώρα που επισκεπτόταν, φορώντας, δηλαδή, ρούχο ιταλικού οίκου. Αντίστοιχα, στις Βρυξέλλες, είχε επιλέξει ρούχα Βέλγων σχεδιαστών. 
Το πανωφόρι που τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα έμοιαζε με έναν ολάνθιστο κήπο, αφού τα λουλούδια πάνω του ήταν ραμμένα και σε διάφορα χρώματα, ενώ κρατούσε ασορτί τσαντάκι. Το πανωφόρι που κοστίζει κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ φορούσε η 46χρονη Μελάνια και κατά τη συνάντησή της με άλλες πρώτες κυρίες, τις οποίες, για μια ακόμη φορά επισκίασε. 
Σε νέα δημόσια εμφάνισή της, αργότερα το απόγευμα, στο πλευρό του συζύγου της, η Μελάνια Τραμπ επέλεξε μια μακρυμάνικη μίντι  crystal mesh swarovski τουαλέτα και ασορτί γόβες. 

Κλείσιμο












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης