Επιτέλους: Η Μελάνια κράτησε το χέρι του Τραμπ

Επιτέλους: Η Μελάνια κράτησε το χέρι του Τραμπ

Το προεδρικό ζευγάρι κοιτούσε την περίφημη τοιχογραφία του Μιχαήλ Αγγελου στην Καπέλα Σιστίνα όταν ο φωτογράφος τους «συνέλαβε» να κρατά ο ένας το χέρι του άλλου

Επιτέλους: Η Μελάνια κράτησε το χέρι του Τραμπ
Μετά την επίμονη απροθυμία της Μελάνια Τραμπ να κρατήσει το χέρι του Αμερικανού Προέδρου και τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου που σχολίασαν ποικιλοτρόπως τις απανωτές αρνήσεις της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ να δώσει το χέρι της στον
Ντόναλντ Τραμπ, η Μελάνια φαίνεται πως το ξανασκέφτηκε και επιτέλους έκανε το χατίρι στον σύζυγό της. Ο φακός έπιασε τη Μελάνια και τον Τραμπ να κρατιούνται χέρι-χέρι στην Καπέλα Σιστίνα στο Βατικανό και το στιγμιότυπο απαθανατίστηκε.

Το προεδρικό ζευγάρι κοιτούσε την περίφημη τοιχογραφία του Μιχαήλ Αγγελου όταν ο φωτογράφος τους «συνέλαβε» να κρατά ο ένας το χέρι του άλλου.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε λίγο αργότερα όταν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ ξανακρατήθηκαν χεράκι-χεράκι και πόζαραν μαζί με την Ιβάνκα Τραμπ και τον Τζάρεντ Κούσνερ. 
Κλείσιμο

Μόλις πριν λίγες ημέρες κατά την άφιξή τους στο Τελ Αβίβ, η Μελάνια Τραμπ απώθησε επιδεικτικά το χέρι του «πλανητάρχη» Ντόναλντ Τραμπ, όταν εκείνος προσπάθησε να την κρατήσει όπως οι... ερωτευμένοι.

Ο Ντόναλντ Τραμπ βαδίζει με τη σύζυγό του πάνω στο κόκκινο χαλί, στο Ισραήλ. Ο πρόεδρος με μία μηχανική κίνηση προσπαθεί να πιάσει το χέρι της Μελάνια. Η «Πρώτη Κυρία», όμως, με ένα... χαστουκάκι, απωθεί το χέρι του Προέδρου και η πορεία συνεχίζεται με λίγη αμηχανία, αλλά σε κάθε περίπτωση, με το ζεύγος χωριστά.




Ακριβώς το ίδιο περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη κατά την άφιξη του Αμερικανού προέδρου και της συζύγου του στη Ρώμη. Κατεβαίνοντας τις σκάλες του «Air Force One», ο Τραμπ έτεινε το χέρι του για να συναντήσει το δικό της. Η Μελάνια, ωστόσο, ατάραχη και με απαράμιλλο στιλ, για μια ακόμα φορά, τον αγνόησε επιδεικτικά και, αντιλαμβανόμενη την κίνησή του, άρχισε να φτιάχνει τα μαλλιά της, που ανέμιζαν στον ιταλικό αέρα.





Δείτε τις φωτογραφίες από την Καπέλα Σιστίνα











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης