Μάντσεστερ: Αυτό είναι το σύμβολο της νέας τραγωδίας

Μάντσεστερ: Αυτό είναι το σύμβολο της νέας τραγωδίας

Μια εικόνα που συνδυάζει το αγαπημένο σύμβολο της Αριάνα Γκράντε με τα αυτιά λαγού με την μαύρη κορδέλα είναι το νέο σύμβολο πένθους

Μάντσεστερ: Αυτό είναι το σύμβολο της νέας τραγωδίας
Η ανθρωπότητα παρακολουθεί συγκλονισμένη την τραγωδία στο Μάντσεστερ
, όταν λίγο μετά το τέλος της συναυλίας της τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε οδηγώντας στον θάνατο 22 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 59, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό των βρετανικών αρχών.

Τα social media τις τελευταίες ώρες έχουν κατακλυστεί από ένα νέο σύμβολο πένθους για τα αδικοχαμένα θύματα που βρέθηκαν στο Manchester Arena. Η εικόνα, που συνδυάζει σε ροζ φόντο το αγαπημένο σύμβολο της Αριάνα Γκράντε με τα αυτιά λαγού με την μαύρη κορδέλα, είναι το νέο σύμβολο πένθους για την ανείπωτη τραγωδία.

Κλείσιμο


Τα αυτιά του λαγού είναι το σήμα κατατεθέν της νεαρής δημοφιλούς τραγουδίστριας, καθώς τα επιλέγει πολύ συχνά ως αξεσουάρ σε εμφανίσεις και φωτογραφίσεις της, ενώ η ίδια έχει σχολιάσει πως προέρχεται από το αγαπημένο της καρτούν, Super Bunny.






Η Γκράντε από την πλευρά της δήλωσε συντετριμμένη μετά το περιστατικό. Συγκεκριμένα έγραψε στο Twitter: «Συντετριμμένη. Από τα βάθη της καρδιάς μου, λυπάμαι τόσο τόσο πολύ. Δεν έχω λόγια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης