Η Πίπα Μίντλετον ντύνεται νυφούλα και η Βρετανία ετοιμάζεται πυρετωδώς

Η Πίπα Μίντλετον ντύνεται νυφούλα και η Βρετανία ετοιμάζεται πυρετωδώς

Η σχέση της Πίπα και του Τζέιμς Μάθιους δεν μετρά ούτε ένα χρόνο, αν και οι δυο τους είχαν έρθει κοντά και στο παρελθόν - Τελικά, το ειδύλλιο αναζωπυρώθηκε, η πρόταση γάμου έγινε και αύριο το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης

Η Πίπα Μίντλετον ντύνεται νυφούλα και η Βρετανία ετοιμάζεται πυρετωδώς
H Bρετανία -εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας- ετοιμάζεται πυρετωδώς για το γάμο της Πίπα. Σε ένα 24ωρο, η Πίπα Μίντλετον με τα γνωστά οπίσθια θα ντυθεί νυφούλα. Κι ενώ όλα είναι υπό έλεγχο, το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα βρέχει στη διάρκεια της γαμήλιας τελετής επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις των μετεωρολόγων. 

Αύριο, η αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης με τον πάμπλουτο Τζέιμς Μάθιους. Ο εκατομμυριούχος γαμπρός έβαλε γερά το χέρι στην τσέπη για να καλύψει τα έξοδα της γαμήλιας τελετής που ανέρχονται σε 300 χιλιάδες ευρώ. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, το νυφικό της Πίπα είναι ραμμένο από τον οίκο «Giles Deacon».
Παρανυφάκια στο «γάμο της χρονιάς» θα είναι τα δύο παιδιά της Κέιτ

Ο εκλεκτός της Πίπα ζει στο πιο εύπορο μέρος του Λονδίνου, είναι υπεύθυνος διαχείρισης κεφαλαίων και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας επενδύσεων «Eden Rock Group». Το ζευγάρι εμπιστεύτηκε τον ίδιο φωτογράφο με αυτόν όπου είχε απαθανατίσει τον γάμο της Κέιτ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Η γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί στο ναό του Αγίου Μάρκου στο Ενγκελφιλντ, ένα όμορφο ξωκλήσι που χρονολογείται από το 1190, όπου την Πίπα θα συνοδεύσει ο πατέρας της Μάικλ Μίντλετον.
Κλείσιμο



Η σχέση της Πίπα και του Μάθιους δεν μετρά ούτε ένα χρόνο, αν και οι δυο τους είχαν έρθει κοντά και στο παρελθόν. Τελικά, το ειδύλλιο αναζωπυρώθηκε, η πρόταση γάμου έγινε και αύριο το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης. 

Ο πάμπλουτος Τζέιμς Μάθιους της έκανε πρόταση γάμου με τον παραδοσιακά τρόπο
-πέφτοντας στα γόνατα- αφού πρώτα την είχε ζητήσει από τον πατέρα της. Η Πίπα βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Μάθιους μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Τζάκσον. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους θα είναι η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι, η Αμερικανίδα ηθοποιός, Μέγκαν Μαρκλ, η οποία αναμένεται να κλέψει την παράσταση... Η νύφη της χρονιάς, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, απαίτησε από τις κυρίες που είναι καλεσμένες να έχουν μαζί τους και δεύτερο ρούχο ώστε να μην φορούν το ίδιο σύνολο στη γαμήλια τελετή και τη δεξίωση.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης