ΗΠΑ: Φονικοί ανεμοστρόβιλοι χτύπησαν σε Οκλαχόμα και Ουισκόνσιν - Δύο νεκροί

ΗΠΑ: Φονικοί ανεμοστρόβιλοι χτύπησαν σε Οκλαχόμα και Ουισκόνσιν - Δύο νεκροί

Δεκάδες τραυματίες και τεράστιες καταστροφές - Ισοπεδώθηκαν ολόκληρες πόλεις

ΗΠΑ: Φονικοί ανεμοστρόβιλοι χτύπησαν σε Οκλαχόμα και Ουισκόνσιν - Δύο νεκροί
Στο έλεος των ανεμοστρόβιλων και των φυσικών φαινομένων δείχνουν να έχουν παραδοθεί τεράστιες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Φονικοί ανεμοστρόβιλοι χτύπησαν με σφοδρότητα την Οκλαχόμα και το Ουισκόνσιν, προκαλώντας τον θάνατο δύο ατόμων, τον τραυματισμό πολλών ακόμα και ανυπολόγιστες καταστροφές.

Το αρμόδιο γραφείο δέχθηκε τουλάχιστον 300 αναφορές για καταστροφές και τραυματισμούς ανθρώπων, ενώ καταγράφηκαν τουλάχιστον 17 μεγάλοι ανεμοστρόβιλοι, οι οποίοι έπληξαν περιοχές σε πέντε αμερικανικές πολιτείες.


Κλείσιμο

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι 25 τραυματίστηκαν όταν μεγάλος ανεμοστρόβιλος σάρωσε κυριολεκτικά τη μικρή πόλη Chetek στο δυτικό Ουισκόνσιν, αφήνοντας στο διάβα του κρανίου τόπο.

Ένας ακόμη πολίτης έχασε τη ζωή του στο Ελκ Σίτι, στην Οκλαχόμα, όταν ο ανεμοστρόβιλος διέσχισε τον αστικό ιστό, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές. Όπως ανέφεραν οι αμερικανικές αρχές, τουλάχιστον 40 σπίτια κατέρρευσαν και άλλα 50 με 75 υπέστησαν μεγάλες καταστροφές. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι πετούσε τα αυτοκίνητα στον αέρα «σαν παιχνίδια».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης