Το Ισραήλ είχε δώσει στις ΗΠΑ τις απόρρητες πληροφορίες που «πρόδωσε» ο Τραμπ

Το Ισραήλ είχε δώσει στις ΗΠΑ τις απόρρητες πληροφορίες που «πρόδωσε» ο Τραμπ

Η συγκεκριμένη πληροφορία θεωρήθηκε τόσο ευαίσθητη που δεν είχε μεταφερθεί σε άλλους στενούς συμμάχους της Ουάσινγκτον, όπως η Βρετανία ή ο Καναδάς 

Το Ισραήλ είχε δώσει στις ΗΠΑ τις απόρρητες πληροφορίες που «πρόδωσε» ο Τραμπ
Το Ισραήλ είναι η σύμμαχος χώρα των ΗΠΑ που είχε δώσει τις απόρρητες πληροφορίες για τα σχέδια των τζιχαντιστών και τις οποίες
«πρόδωσε» ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
στον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, που επικαλείται αξιωματούχους με άμεση γνώση του ζητήματος. 

Η πληροφορία προέκυψε από συγκεκριμένη, ευαίσθητη πηγή σχετκά με το Ισλαμικό Κράτος και αφορούσε στην δυνατότητα των τζιχαντιστών να φτιάχνουν εξελιγμέναεκρητικά που μπορούν να παρακάμψουν τα συστήματα ασφαλείας των αεροπορικών εταιριών και άρα να τοποθετηθούν σε αεροσκάφη. 
Κλείσιμο

Το Ισραήλ είναι ένας από τους πιο στενούς συμμάχους των ΗΠΑ και οι μυστικές υπηρεσίες των δύο χωρών συνεργάζονται πολύ στενά σε επιχειρήσεις στην Μέση Ανατολή. Η συγκεκριμένη πληροφορία που έδωσε το Ισραήλ στις ΗΠΑ και ο Τραμπ στον Λαβρόφ, θεωρήθηκε τόσο ευαίσθητη που δεν είχε μεταφερθεί σε άλλους στενούς συμμάχους της Ουάσινγκτον, όπως η Βρετανία ή ο Καναδάς. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης