Η συγκλονιστική ιστορία της Νατάσα Κάμπους που δίνει αυτή την Κυριακή το «Πρώτο Θέμα»

Η συγκλονιστική ιστορία της Νατάσα Κάμπους που δίνει αυτή την Κυριακή το «Πρώτο Θέμα»

Εζησε επί οχτώμισι χρόνια στο υπόγειο του διεστραμμένου απαγωγέα της, προτού καταφέρει να αποδράσει

Η συγκλονιστική ιστορία της Νατάσα Κάμπους που δίνει αυτή την Κυριακή το «Πρώτο Θέμα»
Μία αληθινή ιστορία που προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση, ένας ύμνος στην απίστευτη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής, μία απόδειξη πως μπορούμε να αναδυθούμε ζωντανοί από τα τρίσβαθα του πιο σκοτεινού εφιάλτη, ένα ντοκουμέντο επιβίωσης.

Αυτή είναι η αυτοβιογραφία της Νατάσας Κάμπους με τον τίτλο «3.096 μέρες – Η δύναμη της ανθρώπινης ψυχής» που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

H Νατάσα Κάμπους σήμερα

Κλείσιμο


2 Μαρτίου 1998:
Η δεκάχρονη Νατάσα Κάμπους φεύγει από το σπίτι της για να πάει στο σχολείο. Είναι λυπημένη. Η μαμά πάντα την μαλώνει, πάντα ξεσπά τα νεύρα της επάνω στο μικροσκοπικό της κορμί. Σήμερα, έφυγε από το σπίτι χωρίς να την φιλήσει, χωρίς να της πει ένα «γεια». Η μικρή, δεν φτάνει ποτέ στον τελικό της προορισμό. Στη διαδρομή για το σχολείο, ένας 35χρονος άνδρας, ο Βόλφγκανγκ Πρικλόπιλ, την απαγάγει και την φυλακίζει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο στο υπόγειο του σπιτιού του.

Η Νατάσα Κάμπους σε ηλικία 10 ετών, λίγο πριν απαχθεί



Ο  Βόλφγκανγκ δεν ζητά λύτρα. Το μόνο που θέλει είναι να κρατήσει δίπλα του το μικρό κορίτσι, σκλάβα  του διεστραμμένου του κόσμου. Περνούν οκτώ ολόκληρα χρόνια. Με την πάροδο του χρόνου, το μικρό κορίτσι περνά όλο και περισσότερο χρόνο έξω από το κελί της, στο υπόλοιπο σπίτι, με την παρουσία του απαγωγέα της πάντα «θηλιά» στο λαιμό της. Κάθε βράδυ επιστρέφει στη φυλακή της όπου κακοποιείται σωματικά και ψυχολογικά από τον απαγωγέα της.

O Βόλφγκανγκ Πρικλόπιλ



Στα 18 της χρόνια, ο Βόλφγκανγκ, την αφήνει να βγει από την φυλακή της και να μένει μαζί του υπό το βάρος της απειλής πως αν μιλήσει ή προσπαθήσει να δραπετεύσει, θα την σκοτώσει. Το ημερολόγιο, γράφει 23 Αυγούστου του 2006 όταν η 18χρονη πλέον Νατάσα καταφέρνει να αποδράσει. Τρέχει σαν τρελή στους δρόμους και με τη βοήθεια ενός άνδρα καταφέρνει να καλέσει την αστυνομία. Λίγο αργότερα, οι αρχές επιβεβαιώνουν την ταυτότητά της λόγω ενός σημαδιού που είχε στο σώμα της ενώ ο Βόλφγκανγκ Πρικλόπιλ αυτοκτονεί πέφτοντας στις ράγες ενός τρένου, κοντά στη Βιέννη. Η ιστορία της γίνεται συνεντεύξεις, ταινία και βιβλία με συγκλονιστικότερο όλων αυτό που κυκλοφορεί την Κυριακή μαζί με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Μην το χάσετε.       

Δείτε βίντεο: Η συνταρακτική μαρτυρία της Νατάσα Κάμπους – Το βιβλίο «3096 μέρες» στο ΘΕΜΑ της Κυριακής 


Φωτογραφίες από το υπόγειο της φρίκης





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης