Η κόρη της Μπριζίτ Μακρόν ξεσπά για τους επικριτές της μητέρας της

Η κόρη της Μπριζίτ Μακρόν ξεσπά για τους επικριτές της μητέρας της

Η 32χρονη Τιφέν Οζιέρ είναι δικηγόρος και το μικρότερο από τα τρία παιδιά της νέας Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας

Η κόρη της Μπριζίτ Μακρόν ξεσπά για τους επικριτές της μητέρας της
Έχει δηλώσει πως ο πατριός της Εμμανουέλ Μακρόν την βοήθησε πολύ με τις σπουδές της στη Νομική και εκείνη του το ανταπέδωσε όταν σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του νέου προέδρου της Γαλλίας βρέθηκε στο πλευρό του.

Η 32χρονη Τιφέν Οζιέρ είναι δικηγόρος και το μικρότερο από τα τρία παιδιά της Μπριζίτ Μακρόν, τον 42χρονο Σεμπαστιάν Οζιέρ και την 39χρονη, πρώην συμμαθήτρια του Μακρόν, Λοράνς Οζιέρ. Την Κυριακή, όταν ο απερχόμενος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ παρέδωσε τα κλειδιά του Μεγάρου των Ηλυσίων στον 39χρονο Εμμανουέλ Μακρόν και τα τρία παιδιά της Μπριζίτ ήταν εκεί για να τιμήσουν τον πατριό τους.


Κλείσιμο

Όμως, τα δημοσιεύματα του γαλλικού και του ξένου Τύπου που επιτίθενται στην 64χρονη Μπριζίτ Μακρόν, εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας με τον σύζυγό της, έκαναν έξαλλη την Τιφέν Οζιέρ όπως φάνηκε σε συνέντευξη που έδωσε στο γαλλικό δίκτυο BFMTV. «Δεν θέλω να προσδώσω αξιοπιστία στους ανθρώπους που κάνουν τέτοια πράγματα. Το βρίσκω αποτρόπαιο στη Γαλλία του 21ου αιώνα να γίνονται τέτοιες επιθέσεις, που δεν θα γινόντουσαν εναντίον ενός αρσενικού πολιτικού ή ενός αρσενικού συντρόφου γυναίκας πολιτικού. Υπάρχει πολλή ζήλεια», τόνισε η θετή κόρη του νέου Γάλλου προέδρου.



Πρόσφατα, το γαλλικό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo είχε στο εξώφυλλό του τον Μακρόν να αγγίζει την κοιλιά της «εγκύου» Μπριζίτ και στην λεζάντα έγραφε «Θα κάνει θαύματα!».

Ο ίδιος, ο Εμμανουέλ Μακρόν σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Parisien χαρακτήρισε «μισογυνισμό» τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στα 24 χρόνια που τον χωρίζουν από την σύζυγό του και τόνισε ότι, αν εκείνος ήταν μεγαλύτερος δεν θα είχε
δημιουργηθεί θόρυβος για την διαφορά ηλικίας του ζευγαριού.



Ο Γάλλος πρόεδρος γνώρισε την Μπριζίτ όταν ήταν μαθητής σε ιδιωτικό λύκειο στην Αμιέν της βόρειας Γαλλίας και εκείνη ήταν καθηγήτρια Γαλλικών και Λατινικών, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Οι αντιρρήσεις των γονιών του δεν έκαμψαν το παράνομο ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2007.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης