Γαλλικές εκλογές: Ποιος ήταν ο τύπος με το καπέλο πίσω από τον Μακρόν;

Γαλλικές εκλογές: Ποιος ήταν ο τύπος με το καπέλο πίσω από τον Μακρόν;

Ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του προέδρου «έκλεψε την παράσταση»

Γαλλικές εκλογές: Ποιος ήταν ο τύπος με το καπέλο πίσω από τον Μακρόν;
Βούιξε το Twitter για τον τύπο με το καπέλο που ξεχώριζε χτες το βράδυ «σαν τη μύγα μες στο γάλα» όταν ο φακός τον εντόπισε να κάθεται πίσω από τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας στο Λούβρο.

«Ποιος ήταν ο τύπος με το καπέλο;»,  διερωτώνται πολλοί χρήστες που ήταν περίεργοι να μάθουν την ταυτότητα του άγνωστου νεαρού άνδρα. «Καταπληκτικός ο άνδρας με το καπέλο», γράφει ένας χρήστης. «Ο άνδρας με το καπέλο θα λέγαμε ότι είναι ψηφοφόρος του Τραμπ», σχολιάζει άλλος χρήστης, ενώ υπήρχαν και κάποιοι που ήθελαν να μάθουν αν ήταν κάποιος συγγενής του Μακρόν: «Ποιός ήταν ο άνδρας με το καπέλο πίσω από τον Μακρόν; Ξάδερφός του;».      

Ο νεαρός με το καπέλο που τραγουδούσε την "Μασσαλιώτιδα" με την ομάδα του Μακρόν μετά την επινίκια ομιλία του ηγέτη του κινήματος "En Marche", είναι ένας από τους ένθερμους υποστηρικτές του από τη Νάντη. Συμμετείχε ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία και, όπως ο ίδιος δήλωσε, τους προηγούμενους μήνες είχε ασχοληθεί με την προσέλκυση ψηφοφόρων, παρακινώντας τους να ψηφίσουν τον 39χρονο ανεξάρτητο υποψήφιο . Ο «τύπος με το καπέλο» εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ, ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή στους χρήστες του Twitter. 

«Κάθισα πίσω από τον Εμανουέλ Μακρόν χωρίς να σκεφτώ ότι θα με τραβήξουν οι κάμερες», δήλωσε ο ίδιος. 

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης