Έχασε τη μάχη, αλλά όχι το... κέφι της η Μαρίν Λεπέν και το έριξε στο χορό!

Έχασε τη μάχη, αλλά όχι το... κέφι της η Μαρίν Λεπέν και το έριξε στο χορό!

Η υποψήφια της ακροδεξιάς χόρεψε με τους ανθρώπους της καμπάνιας της, καθώς παρά τη βαριά ήττα αύξησαν κατά πολύ τις ψήφους του κόμματός της

Έχασε τη μάχη, αλλά όχι το... κέφι της η Μαρίν Λεπέν και το έριξε στο χορό!
Μπορεί να υπέστη συντριπτική ήττα από τον Εμανουέλ Μακρόν στις γαλλικές εκλογές, όμως η Μαρίν Λεπέν
δεν έδειξε να πτοείται. 

Η επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς δεν έχασε το κέφι της και μετά την αναγνώριση του αποτελέσματος... το γλέντησε με τους ανθρώπους της ομάδας της και μάλιστα χορεύοντας! Με την μουσική να παίζει στο φουλ, η ψηλή ξανθιά Γαλλίδα λικνίστηκε στους ρυθμούς του «I Love Rock'n'Roll»  αλλά και άλλων ήχων... που παραπέμπουν μάλλον σε οριεντάλ. 
Κλείσιμο









Λίγο νωρίτερα, από το αρχηγείο της στο Chalet du Lαc, η Μαρίν Λεπέν είχε αναγνωρίσει τη νίκη του Εμανουέλ Μακρόν στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Μακρόν και τα έντεκα εκατομμύρια των Γάλλων που με εμπιστεύτηκαν. To κόμμα θα πρέπει να ανανεωθεί ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου» δήλωσε η Μαρίν Λεπέν ελάχιστα λεπτά μετά την ανακοίνωση των exit polls που έδειξαν την άνετη νίκη του Εμανουέλ Μακρόν. 

Η σταρ της γαλλικής Ακροδεξιάς έσπευσε να επισημάνει ότι ο γαλλικός λαός ανέδειξε το κόμμα της "Εθνικό Μέτωπο" ως την μεγαλύτερη δύναμη της αντιπολίτευσης. "Αυτό φάνηκε από το πρώτο γύρο των εκλογών και συνεχίστηκε και στον δεύτερο γύρο", τόνισε η Λεπέν προσθέτοντας πως από σήμερα ξεκινά η προσπάθεια συσπείρωσης των ψηφοφόρων ενόψει των βουλευτικών του Ιουνίου.


Ο παππούς Λεπέν τσακώνεται με τον αντιπρόεδρο του Εθνικού Μετώπου για το όνομα του κόμματος
Προτού καλά- καλά "χωνέψει" την ήττα της γαλλικής Ακροδεξιάς στις εκλογές , ο πατριάρχης του "Εθνικού Μετώπου", Ζαν Μαρί Λεπέν και το νούμερο 2 του ακροδεξιού κόμματος, Φλοριάν Φιλιπό, άρχισαν τον τσακωμό. Ο Φιλιπό, αντιπρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος και " κόκκινο πανί" για τον 88χρονο Λεπέν , δήλωσε σε γαλλικά ΜΜΕ ότι θα γίνει "λίφτινγκ" στο κόμμα ενόψει των βουλευτικών εκλογών κι ότι δεν θα έχει το ίδιο όνομα...
   
"Δεν θα αφήσω το όνομα του Εθνικού Μετώπου να εξαφανιστεί ", επεσήμανε οργισμένος ο πατέρας της Μαρίν Λεπέν και πρόσθεσε:
  
"Θα υπάρξει ένα συνέδριο και θα είναι τα στελέχη που θα αποφασίσουν, δεν θα είναι ο κύριος Φιλιπό που θα αποφασίσει", είπε με αυστηρό ύφος ο πατέρας της επικεφαλής του κόμματος στο "franceinfo".
   
Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος του "Εθνικού Κόμματος", δηλωμένος γκέι, είχε δηλώσει στο γαλλικό δίκτυο του "TF1" ότι, το κόμμα θα εξελιχθεί σε μία νέα πολιτική δύναμη και δεν θα έχει το ίδιο όνομα...

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης