Ντυμένη στα μπλε και πανευτυχής πανηγύρισε στο πλευρό του Μακρόν η Μπριζίτ

Ντυμένη στα μπλε και πανευτυχής πανηγύρισε στο πλευρό του Μακρόν η Μπριζίτ

Οι δυο τους έχουν μία τρυφερή σχέση - O Μακρόν τη φιλά στο στόμα δημοσίως και της πιάνει το χέρι σαν είναι ένα ζευγαράκι που ζει ανενόχλητο τον παράφορο έρωτά του - Έτσι και το βράδυ της Κυριακής εκείνη ήταν δίπλα του φιλώντας του το χέρι 

Ντυμένη στα μπλε και πανευτυχής πανηγύρισε στο πλευρό του Μακρόν η Μπριζίτ
Εκείνος, ο 39χρονος νέος Πρόεδρος της Γαλλίας και πρώην υπουργός Οικονομίας της χώρας και εκείνη η κατά 24 χρόνια μεγαλύτερή του σύζυγος. Το νέο πρώτο ζευγάρι της Γαλλίας, ο Εμανουέλ Μακρόν
και η Μπριζίτ Τρονιέ, έχει συζητηθεί περισσότερο και από τον Νικολά Σαρκοζί και την Κάρλα Μπρούνι ή και τον Φρανσουά Ολάντ και τη Βαλερί Τριερβελέρ. 

Το love story τους απασχολεί όλα τα διεθνή media
Κλείσιμο
από τη στιγμή που εκείνος, ένας άγνωστος πολιτικός, μπήκε στο φως της δημοσιότητας, πρώτα ως υπουργός Οικονομίας στην κυβέρνηση του Φρανσουά Ολάντ και από το βράδυ της Κυριακής ως νέος πρόεδρος της Γαλλίας.

Xθες ο νέος Γάλλος Πρόεδρος απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους του και εκφώνησε την ομιλία του με το πλήθος να τον αποθεώνει. Στο τέλος, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του αλλά και την οικογένειά του και κάλεσε στην εξέδρα τη σύζυγό του Μπριζίτ.









Εκείνη, φορώντας ένα μπλε ταγέρ, ανέβηκε χαμογελώντας και πιάνοντας τον σύζυγό της από το χέρι. Κάποια στιγμή μάλιστα του φίλησε το χέρι και ο φακός έσπευσε να απαθανατίσει τη στιγμή. 

Ο Μακρόν κάλεσε στην εξέδρα τα παιδιά της Μπριζίτ και τα εγγόνια της.

Το love story που έφτασε στο Eλιζέ

Πρόκειται για μία ασυνήθιστη ιστορία αγάπης, η οποία ξεκίνησε πριν από 23 χρόνια: Όταν εκείνη ήταν καθηγήτρια στο γυμνάσιο «La Providence» κι εκείνος ένας μαθητής. 

Το απαράμιλλο στυλ που έχει και το χιούμορ της ήταν αυτά που κέντρισαν το ενδιαφέρον του Μακρόν. Η ίδια αρνείται να αποκαλύψει τη συνταγή του έρωτά τους, θεωρώντας πως αφορά μόνο το ζευγάρι.



Το παθιασμένο φιλί στο στόμα που έδωσε στην σύζυγό του, όταν την κάλεσε το βήμα στη διάρκεια της ομιλίας του μετά τη νίκη του στον πρώτο γύρο των εκλογών, θύμισε το πρώτο τους φιλί στο μάγουλο.



Το 1993, όταν εκείνος μόλις 15 ετών, μαθητής, έγινε μέλος σε θεατρικό εργαστήριο του σχολείου όπου ήταν υπεύθυνη η Μπριζίτ. Ο Μακρόν ως μαθητής, αφού έπαιξε στην παράσταση της σχολής, φίλησε την καθηγήτρια του, την οποία αποθέωνε το πλήθος. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά… Η Μπριζίτ, παντρεμένη με τρία παιδιά. Η μεσαία κόρη της μάλιστα ήταν στο ίδιο τμήμα με τον Μακρόν στο θεατρικό εργαστήρι. Oταν οι γονείς του έμαθαν ότι ο γιος τους είχε πάρε - δώσε με την Μπριζίτ, νόμιζαν ότι ενδιαφέρεται για την κόρη της, Λοράνς. Κι όταν ο ίδιος τους αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένος με την Μπριζίτ, αντέδρασαν έντονα... Μάταια όμως...

«Η αγάπη ήρθε και τα διέλυσε όλα και με οδήγησε στο διαζύγιο. Ήταν αδύνατο να του αντισταθώ. Οι γονείς μου ήταν ηλικιωμένοι και δεν ήθελα να το ξέρουν. Όσον αφορά την διαφορά ηλικίας, για μένα είναι κάτι συνηθισμένο από τα παιδικά μου χρόνια. Εμένα το μόνο που με ένοιαζε ήταν να προστατεύσω τους δικούς μου ανθρώπους που είχαν αποδεχτεί αυτές τις αλλαγές. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούσαν» είχε πει σε μία παλιά της συνέντευξη για τη σχέση της με τον Μακρόν η Μπριτζίτ.

Στο γάμο τους το 2007, παράνυφες ήταν οι τρεις κόρες της Μπριζίτ. Σε ηλικία 36 ετών, ο Μακρόν έγινε θετός παππούς. Ακόμα και στη Γαλλία, όπου η εικόνα των πολιτικών αμαυρώνεται συχνά από ροζ σκάνδαλα, η σχέση των Μακρόν ξενίζει... 

Με τη σύζυγό του Μπριζίτ έχουν μία τρυφερή σχέση. O Μακρόν τη φιλά στο στόμα δημοσίως και της πιάνει το χέρι σαν είναι ένα ζευγαράκι που ζει ανενόχλητο τον παράφορο έρωτά του. 





Ο Μακρόν παντρεύτηκε την Μπριζίτ το 2007 στην αμμουδερή παραλία της Le Touquet (βόρεια Γαλλία). Από τότε είναι αχώριστοι, ενώ καθώς η Μπριζίτ έχει τρία ενήλικα παιδιά, ο Μακρόν έχει αποκτήσει έξι εγγόνια από τα παιδιά της γυναίκας του! 

Με την οικογένειά του απολαμβάνει όλα τα Σαββατοκύριακα στη βίλα του, στην περιοχή της «Le Touquet»  στη βόρεια Γαλλία. Τα γαλλικά ΜΜΕ εξάλλου τον έχουν βαπτίσει και «Μότσαρτ του Ελιζέ», σχολιάζοντας την μεγάλη αγάπη του για το πιάνο.

Βίντεο από τον γάμο του Μακρόν με την Μπριτζίτ

Brigitte et Emmanuel Macron : les images... από planetvideos

Δείτε φωτογραφίες από το βράδυ της Κυριακής: 












Δείτε βίντεο: Ποια είναι η κατά 25 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγος του Μανουέλ Μακρόν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης