Ένταση μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στο Παρίσι

Ένταση μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στο Παρίσι

Σε κλίμα έντασης, φωνάζοντας «όλος ο κόσμος σιχαίνεται την αστυνομία», νεαροί, οι περισσότεροι ντυμένοι στα μαύρα και με το πρόσωπο καλυμμένο, άρχισαν να πετούν αντικείμενα

Ένταση μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στο Παρίσι
Περίπου 100 διαδηλωτές που πρόσκεινται στην άκρα αριστερά και είχαν συγκεντρωθεί στο βορειοανατολικό Παρίσι για να διαμαρτυρηθούν για τις προεδρικές εκλογές, ήρθαν αντιμέτωποι νωρίτερα σήμερα με πολλούς αστυνομικούς που τους περικύκλωσαν, αφού έκαναν χρήση δακρυγόνων, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου.

Σε κλίμα έντασης, φωνάζοντας «όλος ο κόσμος σιχαίνεται την αστυνομία», νεαροί, οι περισσότεροι ντυμένοι στα μαύρα και με το πρόσωπο καλυμμένο, άρχισαν να πετούν αντικείμενα.

Κατόπιν, γύρω στις 21.00 τοπική ώρα επιχείρησαν να φύγουν από τη συνοικία Μενιλμοντάν, ωστόσο σύντομα τους εμπόδισαν οι δυνάμεις της αστυνομίας.

Κλείσιμο
Τουλάχιστον ένας εξ αυτών προσήχθη, μετέδωσε μια δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Οι αστυνομικοί σκόπευαν να προχωρήσουν σε ελέγχους, προκειμένου να εξακριβώσουν εάν ορισμένοι από το πλήθος βρίσκονταν μεταξύ των 69 προσώπων σε βάρος των οποίων η αστυνομία εξέδωσε απαγόρευσης παραμονής, διευκρίνισε η αστυνομική διεύθυνση.

Ο σταθμός του μετρό του Μενιλμοντάν έκλεισε. Οι διαδηλωτές φώναζαν «Μακρόν, παραιτήσου!», ενώ ορισμένοι από το πλήθος άρχισαν να αποδοκιμάζουν μια οδηγό που κόρναρε για να πανηγυρίσει για την εκλογή του Εμανουέλ Μακρόν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης