«Τύφλα» ο Γιούνκερ στη σύνοδο της Γενεύης για το Κυπριακό, γράφει η Sun

«Τύφλα» ο Γιούνκερ στη σύνοδο της Γενεύης για το Κυπριακό, γράφει η Sun

Επικαλείται διπλωματικές πηγές που λένε ότι χτυπούσε δεξιά-αριστερά και έστηνε «πηγαδάκια» με νεαρής ηλικίας παριστάμενους

«Τύφλα» ο Γιούνκερ στη σύνοδο της Γενεύης για το Κυπριακό, γράφει η Sun
Στην καταγγελία ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ
ήταν «τύφλα» στο μεθύσι στη σύνοδο της Γενεύης για το Κυπριακό τον Ιανουάριο προχωρά η βρετανική εφημερίδα Sun, λίγα 24ωρα μετά την κόντρα του επικεφαλής της ΕΕ με τη βρετανική κυβέρνηση ενόψει Brexit.

Η εφημερίδα, η οποία πάντως ήταν αυτή που την Πέμπτη έγραψε εσφαλμένα ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε, επικαλείται διπλωματικές πηγές σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Γιούνκερ προκάλεσε αναστάτωση με την προκλητική συμπεριφορά του.

Κλείσιμο
Κατά τις ίδιες πηγές ο επικεφαλής της Κομισιόν σκόνταφτε σε έπιπλα, μπουρδουκλωνόταν με ανθρώπους και έστηνε «πηγαδάκια» με νεαρής ηλικίας παριστάμενους στη σύσκεψη.

«Χτυπούσε πάνω σε αντικείμενα, πήγαινε σε νεαρούς εργαζομένους για συζήτηση. Η συμπεριφορά του ήταν περίεργη και λίγο ντροπιαστική για όλους» υποστήριξε η ίδια πηγή.

Σημειώνεται, πάντως, ότι ο επικεφαλής της ΕΕ βρίσκεται σε κόντρα με τη βρετανική κυβέρνηση με την Τερέζα Μέι να κατηγορεί τις Βρυξέλλες ότι προσπαθούν να εμπλακούν στις εκλογές του Ιουνίου ενόψει και του Brexit.

Ο ίδιος, ωστόσο, φρόντισε να ρίξει «λάδι στη φωτιά» στην κόντρα αυτή λέγοντας την Παρασκευή λίγο πριν μια ομιλία του ότι θα μιλήσει στα γαλλικά γιατί «τα αγγλικά χάνουν τη σημασία τους σιγά-σιγά».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης