Το τρολ Milo Yannopoulos μάζεψε 12 εκατ. δολάρια και... ξαναχτυπά!

Το τρολ Milo Yannopoulos μάζεψε 12 εκατ. δολάρια και... ξαναχτυπά!

Πρόσφατα είχε απολυθεί από τις εταιρίες που συνεργάζονταν μαζί του και η καριέρα του είχε απειληθεί με κατάρρευση - Κατάφερε όμως να βρει εκ νέου χρηματοδότες και είναι πανέτοιμος να συνεχίσει την εκστρατεία μίσους που κάνει

Το τρολ Milo Yannopoulos μάζεψε 12 εκατ. δολάρια και... ξαναχτυπά!
«Ποτέ δεν πεθαίνει» ο Milo Yannopoulos, ο ελληνικής καταγωγής ακροδεξιός που έχει εξελιχθεί σε «περσόνα» και τρολ του Διαδικτύου βασιζόμενος στις εξωφρενικές απόψεις του για όσους θεωρεί διαφορετικούς, αλλά και στο μίσος που εμπνέει σε όσους τον ακούν ή τον συναναστρέφονται: Όπως ανακοίνωσε περιχαρής μέσω του προφίλ του στο facebook, κατόρθωσε να συγκεντρώσει από χρηματοδότες 12 εκατ. δολάρια τα οποία και θα διαθέσει για να συνεχίσει τους... ευγενείς σκοπούς του. 

Η καριέρα του Milo έχει περάσει τελευταία από... χίλια μύρια κύματα: Αρχικά το Twitter τον εξόρισε διά παντός, αφού είχε επιτεθεί με χυδαίες εκφράσεις σε αφροαμερικανίδα ηθοποιό. Κατόπιν, όπου πήγαινε να μιλήσει, ξεσπούσαν επεισόδια και συμπλοκές, με αποτέλεσμα να ακυρώνονται οι εκδηλώσεις. Το τελευταίο «χτύπημα» ήρθε όταν απολύθηκε και από διάφορες ιστοσελίδες συντηρητικού περιεχομένου με τις οποίες συνεργαζόταν. 

Όμως ο πεισματάρης ακροδεξιός με την ελληνική καταγωγή, δεν άφησε το μίσος του να ξεθυμάνει, αλλά συνέχισε με νύχια και με δόντια να προσπαθεί ώσπου τα κατάφερε. 

Κλείσιμο
Με τα 12 εκατ. δολάρια που συγκέντρωσε θα ιδρύσει μια εταιρία με έδρα το Μαϊάμι και περίπου 30 εργαζόμενους, οι οποίοι θα επικεντρωθούν αποκλειστικά στην προώθηση του έργου του και της ίδιας της προσωπικότητάς του. 

«Είμαι περιχαρής που επιβεβαιώνω ότι συγκέντρωσα 12 εκατ. δολάρια για μια καινούρια επένδυση στα μίντια, που θα επικεντρωθεί στα βιβλία, τις περιοδείες και ένα σωρό άλλα πράγματα», έγραψε στο facebook και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τον μισούν: «Όπως πάντα, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ HATERS», έγραψε! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης