Ντόναλντ Τραμπ: Έχω περισσότερη δουλειά από ό,τι στην παλιά μου ζωή - Νόμιζα ότι θα ήταν ευκολότερο

Ντόναλντ Τραμπ: Έχω περισσότερη δουλειά από ό,τι στην παλιά μου ζωή - Νόμιζα ότι θα ήταν ευκολότερο

Τον απολογισμό του για την θητεία 100 ημερών στον Λευκό Οίκο έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος - Διαβάστε τι είναι αυτό που του λείπει περισσότερο από την παλιά του ζωή

Ντόναλντ Τραμπ: Έχω περισσότερη δουλειά από ό,τι στην παλιά μου ζωή - Νόμιζα ότι θα ήταν ευκολότερο
Ο αντιμεταναστευτικός του νόμος προσέκρουσε σε νομικά εμπόδια, το σχέδιο νόμου που ετοίμασε για την υγειονομική περίθαλψη δεν ψηφίστηκε, κάποιοι από τους στενούς του συνεργάτες κατηγορήθηκαν για «συμμαχία» με την Ρωσία, το περίφημο τείχος στα σύνορα με το Μεξικό βρίσκεται ακόμα στα χαρτιά και ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας απειλεί τις ΗΠΑ με πυρηνικό πόλεμο. Πόσο ικανοποιημένος μπορεί να είναι ο Ντόναλντ Τραμπ στις πρώτες 100 ημέρες της θητείας του στον Λευκό Οίκο;

Το Σάββατο ο πλανητάρχης συμπληρώνει 100 ημέρες στο τιμόνι διακυβέρνησης των ΗΠΑ και σε μια εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters παραδέχθηκε ότι νοσταλγεί την παλιά του ζωή, όταν ως επιχειρηματίας ταξίδευε σε όλο τον κόσμο και παράλληλα, ήταν και τηλεπαρουσιαστής.


Κλείσιμο

«Αγαπούσα την παλιά μου ζωή, είχα τόσα πολλά πράγματα να συμβαίνουν. Τώρα υπάρχει περισσότερη δουλειά από όση είχα πριν, νόμιζα ότι αυτό (η προεδρία) θα ήταν ευκολότερο», δήλωσε ο πλανητάρχης και παραδέχθηκε ότι του λείπει πολύ να οδηγεί το δικό του αυτοκίνητο, αφού τώρα είναι υποχρεωμένος να κάθεται στο πίσω κάθισμα της λιμουζίνας που τον μεταφέρει. «Μου αρέσει να οδηγώ, δεν μπορώ να οδηγώ πια», ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Αλλά, αν και ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν συνηθισμένος να μην έχει ιδιωτικότητα στην παλιά του ζωή, έδειξε να τον ενοχλεί η 24ωρη φύλαξη από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. «Βρίσκεσαι στην πραγματικότητα μέσα στο δικό σου μικρό κουκούλι, επειδή υπάρχει τόσο τεράστια προστασία που πραγματικά δεν μπορείς να πας πουθενά», υποστήριξε ο πλανητάρχης.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι δεν θα παρακαθίσει το Σάββατο στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου στην Ουάσινγκτον, ίσως λόγω της κακής σχέσης του με κάποια από τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία είχε κατηγορήσει ότι μεταδίδουν «fake news». Στην συνέντευξή του υποστήριξε ότι ορισμένα μέσα ενημέρωσης τον έχουν αδικήσει και δεσμεύθηκε ότι το επόμενο έτος θα παρευρεθεί οπωσδήποτε στην εκδήλωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης